Тенис типови

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
ЖЕНАТА Долгополов:mad:..
Шо ќе беше бе гнаса играч....
Се мислев меѓу него и Димитров,ист коефициент беа,и изглеа повторно како и секогаш во тенисот ја избирам погрешната одлука...:facepalm:

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.442
Поени од реакции
5.567
ЖЕНАТА Долгополов:mad:..
Шо ќе беше бе гнаса играч....
Се мислев меѓу него и Димитров,ист коефициент беа,и изглеа повторно како и секогаш во тенисот ја избирам погрешната одлука...:facepalm:
И ја уште Долгополов + го чекам ...:place:

А

Анноун

Гостин
Karlovic сепак лесно влезе + (n) . Дур да станам , дур да отидам вкладилница, 90 посто од мечевите ги испуштив.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Karlovic сепак лесно влезе + (n) . Дур да станам , дур да отидам вкладилница, 90 посто од мечевите ги испуштив.
Многу лесно Карловиќ, да не го земеше тај-брејкот готово беше, имаше среќа што и Мареј е бот.

А

Анноун

Гостин
:tapp: Леле најомразен играч ќе ми стане дебелата црнчуга Цонга . Го играм -33.5 гема . Првиот сет на 6-5 имаше две брејк и сет топки го пропушти , и го изгуби сетот во тај брејк . Следните два ги зема 6-4 6-1 . ИДИОТУ !! Џабе ја погодив Лепченко над 20.5 (боза) .

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Мајката да и ебам на оваа Опранди, свој сервис неможе да земе , ја згази Азаренка, ќе чекаш цел ден да те ебе некоја глупачка...:mad::mad:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Зошто толку се фаворизира Монако за утре? Мое мислење е дека Троицки ќе победа и тоа рутински. Монако не го бива многу за трава и поминуваше заради лошите противници.

L

Löwe

Гостин
Зошто толку се фаворизира Монако за утре? Мое мислење е дека Троицки ќе победа и тоа рутински. Монако не го бива многу за трава и поминуваше заради лошите противници.
А па Троицки еден тенисер што е... 4 натпревари со ред едвај во 5 сета ги зема.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
А па Троицки еден тенисер што е... 4 натпревари со ред едвај во 5 сета ги зема.
Гледав некое интервју со Троицки пред 2 дена и замислете на Аустралиан , Гарос и сега тука сите натпревари во 5 сета ги играл :D:eek:
Иначе ако ти е од помош Троицки има некоја алергија , и вели тоа било проблемот за неговите послаби резултати...

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Оддамна немам уплаќано, се надевам дека немам ептен фатено рѓа. Не можев да одолеам некако денес .. :D

- Истомин
- Типса
- Гаске
- Кербер
- Петрова
- Клајстерс

Над 6 коеф.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења