The Savior
Is with me
- Член од
- 29 јули 2021
- Мислења
- 5.047
- Поени од реакции
- 9.734
Амазон се најдобри...
Тоа што гледам рејтинг од 1,9 на гугл не ми влева доверба дека се нешто професионални. Додатно што имам пакет пристигнат во Македонија на 26.11, помината царина на 28.11 и се уште чекам да го донесат.Во моментов сиот транспорт на пратките од Тему во Македонија го врши еко логистик. Oд вчера почнаа и на пратките да им ставаат и нивни тракинг броеви така што пратката можете да ја следите на сајтот на еко логистик https://cc.els.mk/.
Инаку рокот им е 3 недели максимум и тоа од затворање на нарачката до преземањето на пакетот што во споредба со Али Експрес е идеално. Кај АлиЕкспрес почна драстично да расте цената на транспортните трошоци а рокот на испорака во Македонија е очајно долг. Пратки кои сум ги нарачал во август ги добив дури во ноември.
Во споредба со македонски пошти се супер.Тоа што гледам рејтинг од 1,9 на гугл не ми влева доверба дека се нешто професионални. Додатно што имам пакет пристигнат во Македонија на 26.11, помината царина на 28.11 и се уште чекам да го донесат.
Кога веќе ги спомна македонски пошти, гледам вчера ми стигнал од ибеј нарачка кај нив, да одам да ја подигнам или да чекам поштар што којзнае дали и кога ќе дојде?Во споредба со македонски пошти се супер.
Провери дали пратката е во твојата локална пошта. Се гледа според поштенскиот број.Кога веќе ги спомна македонски пошти, гледам вчера ми стигнал од ибеј нарачка кај нив, да одам да ја подигнам или да чекам поштар што којзнае дали и кога ќе дојде?