Temu (Тиму) - Македонија

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.913
Поени од реакции
25.012
Mi stigna masinceto za strizenje na djukelata. Toa bezzicno, keramicki nozevi, tivko, nafatno, abe milina. Go probav malce go delnav cisto da vidam dali strizi. Strizi zilet. Neka stopli vremeto i ko ke go orepam, ko ona shiptаrot od Tetoviranje ke go napravam. Ko zelka :D

Последно уредено:
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.257
Поени од реакции
10.367
Уште пред една недела ми стигна порака дека пратката ќе биде доставена во рок од 33 часа, а од тогаш поминаа 170+ часа.
Имал некој вакво искуство да каже дали стига со каснење? Или да си барам поврат?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.106
Уште пред една недела ми стигна порака дека пратката ќе биде доставена во рок од 33 часа, а од тогаш поминаа 170+ часа.
Имал некој вакво искуство да каже дали стига со каснење? Или да си барам поврат?
Кога и е краен рок за доставување?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.882
Поени од реакции
12.131
Почнаа ептен да одолговлекуваат од ЕЛС, последната пратка за недела ипол стигна од факинг Кина а на гомнава им требаше две недели, помина 4 магацини и на крај отидов сам си ја земав
Автоматски споено мислење:

Некои работи стварно им се океј али и како лажат тоа е чудо, два пати ппрачувам онаква кутија за клучеви со шифра и ми стига пластика иако во описот фул метал, да не ја враќам ми рефундираат пола сума и 20% на следна нарачка на сите продукти и ај прифати и следно пак порачувам нова таква кутија од друг селер, исчитав коментари и се позитивни фидбеци и дека е метална али курац пак ми стигна пластика

Член од
29 јуни 2014
Мислења
27.003
Поени од реакции
44.006
Ќе ти стигне. Јас нарачав неколку ствари и ми стигнаа.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.776
Поени од реакции
60.106
10 април. Секако ако не стигне до тогаш ќе барам рефунд.
Тоа ќе ти речев. Чекај до тогаш, ако не ти стигне барај refund после 10ти.
Знаат овде да ја заглават со денови.

Член од
28 октомври 2019
Мислења
309
Поени од реакции
202
ja ednas naracav brgu stigna,trenerki i patiki reallno gubre , patikite poracav 39, mi stigna pisuva na niv 40/41 odgovara ko eu 39 ..a realno golemi 2 prsta, bas ko br. 41 , gonot ko pena, a ne guma ni plastika i platno , majka mi gi nosese da ne propadnat :) za 2 nedeli partal, toa gonit iscezna, bas ko pena, trenerkite od sutka da si kupev podobri ke bea..obleka ili obuvki otamu nikogas povekje //..sea citam pogore refund, pojma nemav za toa , da znaev ke barav sigurno , kaj mene pisese return pa si vikam koj sea ke im vrakja pratki nazad
vtorata naracka nekoi sitnici no vekje 2 nedeli mi pisuva skopje, jug, glaven magacin
vekje od tamu ne poracuvam nisto
istiot den od aliekspress pravev naracki mi stignaa , tie sto bea po via post za 12 dena stignaa , tie po obicnata posta 16 dena, samo uste edna mi fali , ja pisuva u vrekja ?
ustvari cudno bas pred toa so meseci cekav od aliexpress sega mnogu brgu, a taa od temu zaglavi u magacin

Kajgana Shop

На врв Bottom