Temu (Тиму) - Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Cataleya
  • Време на започнување Време на започнување
Mi stigna masinceto za strizenje na djukelata. Toa bezzicno, keramicki nozevi, tivko, nafatno, abe milina. Go probav malce go delnav cisto da vidam dali strizi. Strizi zilet. Neka stopli vremeto i ko ke go orepam, ko ona shiptаrot od Tetoviranje ke go napravam. Ko zelka :D

Последно уредено:
Уште пред една недела ми стигна порака дека пратката ќе биде доставена во рок од 33 часа, а од тогаш поминаа 170+ часа.
Имал некој вакво искуство да каже дали стига со каснење? Или да си барам поврат?

Уште пред една недела ми стигна порака дека пратката ќе биде доставена во рок од 33 часа, а од тогаш поминаа 170+ часа.
Имал некој вакво искуство да каже дали стига со каснење? Или да си барам поврат?
Кога и е краен рок за доставување?

Почнаа ептен да одолговлекуваат од ЕЛС, последната пратка за недела ипол стигна од факинг Кина а на гомнава им требаше две недели, помина 4 магацини и на крај отидов сам си ја земав
Автоматски споено мислење:

Некои работи стварно им се океј али и како лажат тоа е чудо, два пати ппрачувам онаква кутија за клучеви со шифра и ми стига пластика иако во описот фул метал, да не ја враќам ми рефундираат пола сума и 20% на следна нарачка на сите продукти и ај прифати и следно пак порачувам нова таква кутија од друг селер, исчитав коментари и се позитивни фидбеци и дека е метална али курац пак ми стигна пластика

Ќе ти стигне. Јас нарачав неколку ствари и ми стигнаа.

10 април. Секако ако не стигне до тогаш ќе барам рефунд.

Тоа ќе ти речев. Чекај до тогаш, ако не ти стигне барај refund после 10ти.
Знаат овде да ја заглават со денови.

ja ednas naracav brgu stigna,trenerki i patiki reallno gubre , patikite poracav 39, mi stigna pisuva na niv 40/41 odgovara ko eu 39 ..a realno golemi 2 prsta, bas ko br. 41 , gonot ko pena, a ne guma ni plastika i platno , majka mi gi nosese da ne propadnat :) za 2 nedeli partal, toa gonit iscezna, bas ko pena, trenerkite od sutka da si kupev podobri ke bea..obleka ili obuvki otamu nikogas povekje //..sea citam pogore refund, pojma nemav za toa , da znaev ke barav sigurno , kaj mene pisese return pa si vikam koj sea ke im vrakja pratki nazad
vtorata naracka nekoi sitnici no vekje 2 nedeli mi pisuva skopje, jug, glaven magacin
vekje od tamu ne poracuvam nisto
istiot den od aliekspress pravev naracki mi stignaa , tie sto bea po via post za 12 dena stignaa , tie po obicnata posta 16 dena, samo uste edna mi fali , ja pisuva u vrekja ?
ustvari cudno bas pred toa so meseci cekav od aliexpress sega mnogu brgu, a taa od temu zaglavi u magacin

Да се надоврзам сепак за да се одбере нарачка за 0 денари покрај условот да си нов без никогаш да немаш нарачано исто така условот е откако ќе ставиш во корпа 4 бесплатни производи да нарачаш производи и со плаќање некоја одредена сума беше. Така да тоа е до некаде глупост од Тему. На Инстаграм овие луѓево инфлуенсери кога ги рекламираат не го кажуваат тоа веројатно таков услов добиваат од Тему ако сакаат да ги рекламираат.

Производите во ваквата акција 0 денари се претежно помала сума производи што ги имате најчесто гледано или најчесто се појавуваат како предлог на почетна страна.

Јас преку линков одбрав наочари за сонце 4 пара сет и прибор за сечење нокти па направив да направи одново да ги смени производите на страната и почнаа најмногу наочари да ми се појавуваат цело време. Така да малку те ограничуваат во изборот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom