Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
па ја како што гледам до сега чупиња се се со убави фаци и гром тела значи гласав за фаца

Фаца фаца фаца, телото лесно може да се поправи:baeh:

прво фацата за другото покасно.....:drk: :)

фаца прво забележувам, зошто ми дава јасен израз, очите устата....и телото ми е битно, но не мора да е пресудно.

Мозок, т.е дали го користи или само му попунува дупка у череп.
Ако е второто, и фацата и телото му стануваат страшно грди.

Мозок да ама барем да е сместен во добро изградена глава и добро тело.

Епа вака сега, сигурно Никола не мислел на тоа дека мора да се избере помеѓу убава фаца и 400 кила, и грда фаца (ама ептенски грда) и тело бомба. Јас повеке сум за фаца, но ако девојката е дебела ко Тамарче, тогаш се префрлувам на тело.

Ај да не должам многу кратко и јасно да одговорам : тело.( Мислам,со оглед на то шо прашањето гласи што повеќе ве пали.):)

Ај да не должам многу кратко и јасно да одговорам : тело.( Мислам,со оглед на то шо прашањето гласи што повеќе ве пали.):)
Точно така прашањето е Што ве пали?
За мене тоа е тело.

Мозок, т.е дали го користи или само му попунува дупка у череп.
Ако е второто, и фацата и телото му стануваат страшно грди.

А да претпоставиме дека е првото,дали тогаш хипотетички фацата и телото му стануваат убави,ако е грд?

Мислам тоа е битното Ада :)

Faca.ako ima ubava faca a loso telo aj ke pomine nekak .ama obratno ako e begi be brat.

Најпрво се загледувам у фаца.. и тоа ми остава онака прв впечаток. После следува телото значи да има некое добро тело не би било лошо.. но ако има фаца а е 100 кила.. бљак..или пак фаца мртваца а секси тело.. уфф тоа не оди никако...

Тежок избор .

Гледам карактер .:pos2:

Не сериозно , фацата повеќе теже на вагата . Јбг , телото полесни се потрава од фацата .

i dvete raboti! nema smisla da bide ubav a da nema ubavo telo i obratno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom