Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Фаца, пошто прво приметувам фаца, ако ми се свиѓа гледам и тело, т.е. висина. Тело ко тело, може да се ослабне и здебели, а фаца не. Каков си таков си

a moze li dvete zasto koga primetuvam devojka gi zabelezuvam dvete raboti ne deka imam nekoj golem kriterium no sto da prava takov sum prvo ja gleda na faca pa odma ja premeruvam na telo:back:

..kad vidim decka prvo na njemu primetim lice...i izgled tela je vazan..ali ne toliko.sve moze da se na telu "popravi",uostalom..niko nije savrsen.bitno je da me decko privuce necim na sebi....takodje,pre svega gledam dusu te osobe,jer ipak nije sve u izgledu...

...ja glasam za lice...na decku mi je vaznije da je sladak,lep,da ima lepe oci,sladak osmeh.....telo uvek moze da se "dovede u red".postoji dosta sportova,teretana.......ako mi devojke mozemo da vezbamo svaki dan,zasto i decku ne bi to mogle da predlozimo?......

Дефинитивно фаца, а за тело да се живи и здрави фитнес клубови.

Што знам бе маме му.....фаца фаца е побитно мада има девојки со убави лица а градба и тело-табуретка.али сепак за пр впечаток фаца е побитно

Побитно е фаца. Ама џабе фаца ако е нилски коњ. Сепак едното без другото не оди. Ни тело гром фаца лом а ни обратното.

За мене фаца. :)

А грл најубаво си кажа, рамнотежа да има... :)

Што повеќе ве пали.. фаца за мнозинството :kesa:
Значи убава фаца ве пали повеќе него убаво тело....

Тело, за мене. :respekt:

Паа фаца, мада тоа не значи дека е услов за добра врска:helou:

знам само дека на женските им е мн. полесно да ја покријат грдотијата од фацата или малку да сокријат со шминка па ако типката има ептен добро тело ама онака ЕПТЕН.. not big deal .. :kesa:

Јас гласав за фаца али сепак мислам дека би требало да се има ако не и двете,од двете по малку :)

знам само дека на женските им е мн. полесно да ја покријат грдотијата од фацата или малку да сокријат со шминка па ако типката има ептен добро тело ама онака ЕПТЕН.. not big deal .. :kesa:
тело или фаца?!:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom