Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Ако треба да бирам помеѓу овие две дефинитвно фаца - особено изразот и формата на очите.

Прво ја забележувам фацата...значи иако има неверојатно тело, ако во фацата е ко пеликан(без навреда до пеликаните), тогаш инстантно отпаѓа.

тело!!!но и фацата мора да ми се допадне!

Нема да ставам цензура,па помали лица од 18години нека не го читаат ова:pipi:

За мене е најбитно телото. Да,од прва фацата ти остава впечаток,ама ако е у тело ко рибизла,џабе е фаца,а ако е у фаца грда,секое машко би ја легнало ако има добро телце. Еве да зборам конкретно,сакам добро телце,сакам половинче,ОВОЖАВАМ мрсно газе да плеснеш и да се ниша уше 15секунди после тоа. Сеа,не да има триста кила целулит,ама да биде мрсно газе. Тоа ми е најбитно...

Faca 50% Telo 50%, bidete realni sto ako e ubav/a vo lice a debela ili super telo lice debelo :)

Прво ја забележувам фацата...значи иако има неверојатно тело, ако во фацата е ко пеликан(без навреда до пеликаните), тогаш инстантно отпаѓа.
a ako ima odlicna faca a telo ko na konj>>>>>>>so praime togas

Faca 50% Telo 50%, bidete realni sto ako e ubav/a vo lice a debela ili super telo lice debelo :)
super mislam deka i jas taka bi gleal nikogas ne mozam da se odlucam FACA ILI TELO a so e najbitno dvete trebaat :toe:

Definitivno, TELO. Facata moze da se izmeni (vo pozitivna smisla) so pravilen izbor na sminka i drugi raboti, no bogami za teloto tesko moze da se napravi nabrzina nekoja korekcija. Zatoa glasav za teloto. Za da imas ubavo telo treba da se potrudis.

тело дефинитивно , се сложувам со колегата над мене ...

faca definitivo...so ako ima telo grom ako u faca e "gnasa" :)telo se popravaaaaaaaaa,faca neeee!!!

neznam zasto ama najcesto ona sto e ubavo e ubavo vo celos!iako za zenskite najcesto e bitna facata, a za maskite gradite...mislam teloto :))sepak sekoj se nadeva na na paketot!

Нема да ставам цензура,па помали лица од 18години нека не го читаат ова:pipi:

За мене е најбитно телото. Да,од прва фацата ти остава впечаток,ама ако е у тело ко рибизла,џабе е фаца,а ако е у фаца грда,секое машко би ја легнало ако има добро телце. Еве да зборам конкретно,сакам добро телце,сакам половинче,ОВОЖАВАМ мрсно газе да плеснеш и да се ниша уше 15секунди после тоа. Сеа,не да има триста кила целулит,ама да биде мрсно газе. Тоа ми е најбитно...
Grozno ,covece ...:pov:

Abe jas mislam deka telo bez faca ne ide i obratno.Ama glasav za faca zaso ne znam poise mi ostavaat vpecatok slatki devojcinja

a be nema veze ni facata ni teloto. ako ne te bendisa po muabetot i manaken da e za dzabeeeeeeeeeeeeeeee :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom