Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
:pos: ZA PRV DOJAM E VAZNO TELOTO T.E. FIGURATA A NORMALNO E DEKA NE TREBA I U FACA DA BIDE GROB!

poveke vazno mi e KARAKTER odosto telo i faca ( sepak da ne e pa ****)

marga_k напиша:
:pos: ZA PRV DOJAM E VAZNO TELOTO T.E. FIGURATA A NORMALNO E DEKA NE TREBA I U FACA DA BIDE GROB!
Се согласувам.:bravo: Најважно е да имаш убава фигура, ама важно е и да имаш убава фаца. Јас кога би бирала едно, би избрала убава фигура.:)

Prvin koga ke zdogledas nekoj go gledas vo faca pa posle po teloto taka da za mene facata e pobitna (znaci ne i krajna) od teloto

Faca , telo se prai faca potesko... sto ubavi ima debelki zenski simpaticni lepotici u faca ... plus koa ja prskash u faca na kraj poubav e filingot

се разбира битни се и двете работи, но кога е прашање за секс или знаете и самите ако има зверско тело - фацата ја ставате во позадина... има една во АРМ во теретана тетката има 50 и кусур години фацата и е лом, ама покрај такво тело... сепак ќе размислите...

Фаца, нормално, тело се средува, има начини, ама у фаца ако е мртваца тури му пепел. :)

Комбинација од двете работи е најдобра, нели, нема потреба да спомнувам. :)

Ако има топ тело а фаца катакомба тогаш џабе и е целата убавина. Но сепак ликот ми е поубав. Сум видел девојки кои и немаат тело ама фацата ги прави многу поубави од горенаведената обратна градба на девојки. Сепак повеќе ми се допаѓа девојка со убав лик а не баш привлечно тело.

Фаца, нормално, тело се средува, има начини, ама у фаца ако е мртваца тури му пепел. :)

Комбинација од двете работи е најдобра, нели, нема потреба да спомнувам. :)
Да,лицето е природно и е многу тешко да се измени...џабе шминка и се,аномалиите сепак се гледаат.Мислам,никој не е совршен,ама зборувам за тешки аномалии...:toe::pos2:

Вака сега. Не оди тело без фаца, или пак фаца без тело. Али кога би морала еве да одбирам како вослучајов, избирам фаца.

Фацата ми е поважна, и она што гоима внаттре во главата, од колку телото. Но и телото некогаш е важно, не викам не! Така да најдобра е комбинацијата да си има помалку и од едното и од другото!

definitivno po malku od dvete ako e samo telo so ke pravite ako e dobra na telo a na faca e grda kako fredi kruger ima i takvi dali bi legnale so taa ili toj?jas ne bi iskreno

КАРАКТЕР на прво место па потоа фаца..па тело..море тука се негде и двете:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom