Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Dosta sekogas mi bila seksipilna mene , taka da jas bi ja odbrala Dosta

Acid напиша:
Ииии, а ако има тело ко Keyra, а фаца ко Биљана Секулова? Или да има фаца ко Светлана Црнокрак, а тело ко Доста Димовска?

Која би ја избрал?

:pos: која комбинација човече....еееее стварно тежок избор:pos:

Па :lud::lud:и тело и фаца али се одлучив за фаца оти поише
ке ме привлече некој со топ фаца и не убаво тело отколку некој у фаца како мртовец а со топ тело

фаца подефинитивно...
најбитно всушност ми е личноста да има ѕвезда што ќе ме освои...Немора да е некој батка, билдер или незнам ти како атлетски граден...
Линијата можеби е малку по битна кај женските..мада не дискриминирам..:)))

Па сега ако треба да одбирам за "онаа" работа тело нормално, фаца во темно не се приметува (па и нека биде као на гробар од лопата избегана) :) Па фацата е 20% од целата човечка фигура :) Зато за тело си гласав :)

Дефинитивно се одлучувам за тело бидејки на лик не пребирам многу (само не сакам некоја која нема заби или има заби и и личат како клавијатура, ред има па 2 прста место и пак заб) али пак сакам некоја која си е средна ни дебела ни премногу слаба

Повеќе фаца. Нормално дека и тело ми е битно, но повеќе на фаца гледам. Не ми се битни коцките на стомакот, важно да не биде ептен истурен. Сакам некој барем малку стегнат, а денеска повеќето машки го исполнуваат тој услов, така да највеќе гледам у фаца, дали има милна ѕвезда, каква насмевка има, итн.
Али нормално дека не би вратила некој со коцкички...неможам да одолеам :)

Е како може да се палам на фаца ????? е тука не ве сфаќам .. да почнам да се палам на фаца бе .. хехе ..
на тело да .. али на фаца хахаха

Virus напиша:
Дефинитивно се одлучувам за тело бидејки на лик не пребирам многу (само не сакам некоја која нема заби или има заби и и личат како клавијатура, ред има па 2 прста место и пак заб) али пак сакам некоја која си е средна ни дебела ни премногу слаба
Тоа се вика ТОБЛЕРОНЕ заби брат!!!:lud::lud:

na facka,da bev masko ke pisev na telo:)

I faca i telo, ama ni edno ni drugo ne e presudno i si glasav za faca

Druze ja mislam deka e nevozmozno da biras megju dvete no sepak ke glasam za faca zasto teloto polesno se poprava.

Mandrak напиша:
Ако нема трето ни едно ни друго :)

Муабет на место ... ама ако веќе треба да бирам меѓу двете дадени опции, секако фаца :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom