Телма Телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш на Том и Џери? Даваат за викенд наутро.
Мислев на How to train your dragon и тие слични од тој термин.
А не сум ни знаел дека даваат Том и Џери..шо термин има за Том и Џери ? :)

Мислев на How to train your dragon и тие слични од тој термин.
А не сум ни знаел дека даваат Том и Џери..шо термин има за Том и Џери ? :)

ти кога си легнуваш на спиење:icon_mrgr:

Е ако де, добро е да се потсетиме на А1, мене Телма ме влече накај неа.

Oвие истиве на А1 ги даваа. Поготово со овој Тhe Tuxedo потекоа репризирајќи го.
Брилијантин е класика, овај со Џеки Чен е сам за себе, можеби на малите шо гледаат интересен ќе им е, мене ми беше порано.:)

Бидејќи даваат филмови само сабота и недела мислам дека треба да припазат на жанрот на филмовите. Пример еден викенд да даваат акциони филмови а другиот комедија па после мјузикли и така да вртат .

Имаат помаливе приватни телевизии детски емисии

Еве МТВ не е приватна, ама даваат од 11 часот емисија слична на Ѕвон што одеше пред неколку години
Телма - 5+
СкајНет - Мислам дека се викаше "Во детскиот свет" емисијата што ја води еден кловн :icon_mrgr:
МТМ - Истотака сум забележал дека одвреме-навреме даваат детска емисија
Е сега Ивце-Пивце незнам на која телевизија се префрли, ама и тој е сеуште активен

Финтата е што има детски емисии, ама на оние телевизии со значајно пониска гледаност од публиката. додека на овие МЕГА-УЛТРА-Популарниве телевизии немаат абер нешто да направат од својата продукција (ако ја имаат секако), туку цело време не трујат со Турски, Индиски и ВМРО-вски срања :sleep:

Телма исто дава детска емисија Моето дете во сабота, а емисијата со Ивде Пивце не се дава моментално на ниедна телевизија, до пред некој месец одеше на Телма.

Една позитивна критика ќе даам за емисијата 5+ . Емисијата е одлично направена ,навистина висок квалитет на продукција е . Препорачувам да ја загледате :)

Како бе стари филмови ќе даваат, баш ко ќе можам да ги гледам, какооо. Марфи ју сан оф а бич.(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom