Телеком го почна тестирањето на 5G мрежа, последиците ќе бидат катастрофални

• Креатор на темата Креатор на темата koletheman
  • Време на започнување Време на започнување
Јас радио слушав, супер линкови што си ставил :)
Ме мрзи да копам по сајтот на АЕК, малце е неуреден, има низа документи поврзани со 5Г меѓу кои и повик за разгледување на фрекфенциите што ќе се користат, дека тендерот ќе биде не знам кога точно, но при крајот на годинава, дополнително имаше и извештај за Телеком што вршеше тест на плоштад Македонија само...

Иако немам допирна точка со ФЕИТ или ФИНКИ, но следејќи луѓе што тупеле мозок со години, дефинитивно можам да им верувам за разлика на некоја Петранка и некој си Петко од некое селце што прочитале од некаков сајт што се појавил завчера...

Ме мрзи да копам по сајтот на АЕК, малце е неуреден, има низа документи поврзани со 5Г меѓу кои и повик за разгледување на фрекфенциите што ќе се користат, дека тендерот ќе биде не знам кога точно, но при крајот на годинава, дополнително имаше и извештај за Телеком што вршеше тест на плоштад Македонија само...

Иако немам допирна точка со ФЕИТ или ФИНКИ, но следејќи луѓе што тупеле мозок со години, дефинитивно можам да им верувам за разлика на некоја Петранка и некој си Петко од некое селце што прочитале од некаков сајт што се појавил завчера...

Еве го цел официјален извештај на АЕК го поставив погоре..Извештај од АЕК за 5г

Супер тема. Најозбилно. Таман да знам со кои ликови од форумов (овој што ја креирал и тие 3-4 што се согласија со него) никогаш да не си го губам времето да влегувам во дискусија, на ниедна тема. Природна селекција.

Од друга страна па кога ќе види човек дека дел од нив се меѓу најактивните во подфорумот Политика, ќе му стане јасно зошто државата е таква каква што е...

Мене ме интересира една работа. Дали тој што ја отворил темава и тие истите на ФБ (заедно со "Мамички" и нивните мега интелигентни прашања од типот на "Детето не ми е крстено, треба ли со моч и со јајце да го мачкам?") што пишуваат вакви феноменални работи, веруваат дека Земјата е рамна??

Јас не знам кои се повеќе за жалење, дали овие што веруваат дека 5G мрежа ги убила двата врапци или овие што од петни жили вложуваат напори со научни студии и истражувања да им докажат на овие првиве дека 5G мрежата не била штетна.

Па уште гледам и владата со официјален демант дека не било вистина ова со врапциве и 5G мрежата. Што е следно, демант за гласините дека Земјата е рамна? :facepalm:

Монти Пајтон држава. Каква ЕУ, само Мали Шенген за нас, заедно со Косово и Албанија. Прашање е и таму дали ќе нѐ примат.

Избришете ја темава, не правете од Кајгана Форум - женски домаќински муабети. Или тролате си играте курташак
Хахаха со оглед шо е во чек дис аут , не е далеку од тролање :pos:

Еве го сеа се избаци Васко Ефтов после една асална емисија пред недела денасо "специјалните" негови гости :tapp: нормално масони кои знаат се за 5г.

Сеа као офци бетер ќе бидат убедени дека 5г е заговорот.:tapp: и врапци да одат по гомна као муви ќе им има логика.

Само уште Петрушиќ му фали да им каже дека сме у шеста светска војна и Скопје е центарот на шпионите после Лондон :tapp:

Страницата на Телеком на ФБ е нападната со пораки против 5G и заканувања дека ќе ја сменат :DСи помислив да пишам нешто, ама нема да има фајде, не може никој да се избори против блоговите што ги посочуваат :D

:facepalm: :tapp:

Време е другари, доста ни е простотилак и самопрогласени експерти во се и сешто.

армагедон.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom