Телеком го почна тестирањето на 5G мрежа, последиците ќе бидат катастрофални

• Креатор на темата Креатор на темата koletheman
  • Време на започнување Време на започнување
Никако да се воведе таа мрежа 5г

Никако да се воведе таа мрежа 5г

Ќе биде. Трпение спасение.
Штом има телефони што подржуваат 5Г мрежа, значи кај и да е ќе ја има мрежата низ цел свет.

Птиците се масовна жртва принесена за Сатаната од страна на светските фамилии кои го дрмаат светот. Во замена лукавиот им дава моќ да палат-гасат кај ќе стигнат. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Најголемата Охридска легенда Керим (Коне) предупреди уште пред 8 години.

kerim.jpg

Ajde dave vidam objasnite go ova???! Do koga ke kutime??? Samo pravite Makedonci ke se soglasat!!!! 11111
6620e5ebdce60349d6ab5fca9b3c9858.jpg
Има две варијанти:
1) Мачка направила седело и квачи јајца;
2) Птица мутирала во мачка.

Во секој случај причина е 5Г мрежата. Како што гледате, последиците се катастрофални.

Tреба да се огласи Коне и за 5G во емисија на Супер Радио..

А антената да биде поставена на оџакот за парно...

gligor.jpg

Кај нас до пред три години имаше врапци не се живееше од нив! Насабајле по 50-60 комада по олуците беа, чур спиење! До годинава некако ги снема, сега гледам пролетва пак во големи јата ги има! Така да не е вистина тоа за врапците. Плус сеници и црвени зимски врапчиња(зимовки) пак почнаа да ми доаѓаат во двор, еве вакви https://mk.wikipedia.org/wiki/Зимовка .Прегледај го приврзокот 240988
Овие се кокошки, ама од помалите. :nesumjas:

Можу сс гордост да кажу дека у нашу милу и драгу Македонију живи огроман процент на људи кој е глуп, прост, ограничен и зависан од политичари.
Овој не е заебанција сс овија шугави антене, зрачење, курци палци и ред ствари.. ми немамо асвалт саглам не па да биднемо напредни сс мрежу за телефон.
Што добивамо.. лик сс кога зборимо ке се појави пред нас и ке се дружимо визуелно а :D:pos:
Не е ни чудно што пред избори плави и црвени не командав како овце.
На глобално ниво овој се дешава да, правив га големци кои су недоступни за нас.. ама може да се обединимо и у едно нешто подобро јутре и живот да се размисли.
Л'сно може да се санкционирав антене или што год да е од нато и еу.Ми сг ке улегнемо како на афтер журку на крај.. кд сви се изело испило и нема ги пола људи.
Не е битно црвени или плави ако су на фотеље.. исти гомна су, пунив ги џебови њини и ке играв како диктира амер ама за некои ствари народ мора и може да се согласи.
Проблем е што смо ситни ми, мали у овој све али... 'бем му матер сви су некад биле мали.
Maze Runer и Divergent ке бидне у реалан живот :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom