Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За Тетово незнам но второто прашање да јас го користам пакетот Магенда 1 и имам оптички интернет но тоа во СкопјеЗнае некој до кај се со оптикава во Тетово? И дали има оптички интернет на пакетот Магента 1 ?
http://www.telekom.mk/optic/rezultati.htm?grad=СкопјеКај може да ја видам мапта за оптика до кај се ? Се утепав од барање никаде не можам да ја најдам.
Само во дел од Скопје има оптика до 2020 година е предвидена целосна покриеност на цела територија на МакедонијаКај може да ја видам мапта за оптика до кај се ? Се утепав од барање никаде не можам да ја најдам.
Eдно време ја гледав таа мапа, сега не можам да ја најдам никако на интернет. На мапата колку што ме држи сеќавање видов дека има оптика во Тетово, Гостивар, Охрид и уште некој градови но многу малку покриеност.Само во дел од Скопје има оптика до 2020 година е предвидена целосна покриеност на цела територија на Македонија
Едноставно прашај ги мајсторите зашто копаат за кој оператор и ке го дознаеш одговорот а тоа 2020 е за сите оператори е предвидено сите надземни кабли и бандери да се спроведат подземно тоа важи и за ЕВНEдно време ја гледав таа мапа, сега не можам да ја најдам никако на интернет. На мапата колку што ме држи сеќавање видов дека има оптика во Тетово, Гостивар, Охрид и уште некој градови но многу малку покриеност.
Пред некој ден гледам кај мене од другата страна на двосмернава улица т.е на тротоарот нешто копаа и ставаа некој кабли па затоа решив да прашам тука во врска со оптиката.
Искрено бидејќи не се разбирам добро во овие работи не знам точно дали се работи тоа копање и местење кабли за оптички интернет.
??????????????????????????????????????????????????????Eдно време ја гледав таа мапа, сега не можам да ја најдам никако на интернет.
http://telekom.mk/optic-dostapnost-1176.nspx??????????????????????????????????????????????????????
Јас го користам веке 4 години Оптичкиот интернет со Хаваи рутер кој го даваат од Телеком има и бежичен и можност за кабел,до сега со рутерот немам проблемВчера беа од т хоум да ја стават инсталацијата за оптички интернет и за ТВ. Мајка ми ми кажа дека за интернет они имаат само wireless.Е сега пошто ја сум на спрат, и имам десктоп PC, они и рекле дека ставиле кабел за до кај мене, и со кабел ќе имам,
Добро немаат ли модем овие од т хоум? Стабилен ли е wireless-ов?