Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
da ne vi e krivo za internetot sto naednash se uspori...i na ONE istoto e :)))
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 23:03 ---
da ne vi e krivo za internetot sto naednash se uspori...i na ONE istoto e :)))

Добро луѓе, некој од вас има МАхТВ во моментов, или уште ја средуваат?

Баш напротив.. одма се извинија и поправија (одма = 30-60 минути). Него, читам јас колку се арогантни дел од корисниците, барем тие што пишуваат на ѕидот на Facebook.. пцујат и се закануваат дека немало да плаќаат сметки заради прекин од еден саат. Смешки :)

Баш напротив.. одма се извинија и поправија (одма = 30-60 минути). Него, читам јас колку се арогантни дел од корисниците, барем тие што пишуваат на ѕидот на Facebook.. пцујат и се закануваат дека немало да плаќаат сметки заради прекин од еден саат. Смешки :)
Еден саат е малце? Не сме шеесдруга.

Се навикнавме на 24/7 интернет и сега ако има поголем дефект одма е проблем. Ни една веб хостинг компанија не нуди 100% uptime, а не па T-Home, кој е ISP и каде може да има најразно-разни проблеми кои може да доаѓаат од трета страна, а не од нив. Сигурно ова беше некој поголем и посериозен дефект, така да не мора толку бурно да се реагира, 3 години сум на T-Home и до сега никогаш сум немал проблем како денешниов.
Иако ми снема во момент кога ептен ми беше потребен. :(

Еден саат е малце? Не сме шеесдруга.
Еден саат во среда вечер? Да, не е крајот на светот. Како и да е, се врати интернетот, Барса не даде 3 гола додека немаше телевизија и можеме да си продолжиме по старо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom