Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
ja vcera im se javiv i mi rekoa deka site ke bidat smeneti i da mi vika ke imate 3 meseci neogranicen internet,nemozam da najdam sto bese toa sto menuvaat i ako ima nekoj smeneto dali doma doagaat i stavaat nekoi novi aparati,kabli itn.

Поради имплементирање на нова VoIP платформа, телеком сите што ќе се префрлат на нејзе им дава 3 месеци неограничен =600Gb интернет, оние кои што веќе беа префрлени се известени им важи од 01.11.2011, а останатите ги контактираат или пак сами можат да се јават и да побараат да бидат префрлени на новата платформа.

ова е само за оптик пакетите?

Некој што му се јавиле да каже повеќе инфо? За сите ли ќе биде неограничен download?

Да не почнат со наплаќане кога ќе поминеш лимитот нешто чудна ми е оваа сметка

Неможат да почнат кога ќе им трефне зошто имаш договор дека ќе ти намалат брзината кога го проаѓаш лимитот ако го прекршат договорот смееш да си заминеш и тоа бес пенали :D

Дали знае некој на кој број да им се јавам и да пеашам затоа што и на мене ми се јавија и за малку испуштив да се јавам и сега пробувам на истиот број да се јавам тој со нулите што е и не може така да ако знае некој нека пише тука.

Дали знае некој на кој број да им се јавам и да пеашам затоа што и на мене ми се јавија и за малку испуштив да се јавам и сега пробувам на истиот број да се јавам тој со нулите што е и не може така да ако знае некој нека пише тука.

0800 12345

добивате неограничен интернет пристап во времетраење од 3 месеци. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom