Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Иам рутер Thomson tg782i и има CD со упатство само што wireless немам дали треба нешто плус да правам со него или? На копчето напред не реагира кога ке притиснам да се уклучи лед сијаличката барем ако некој знае помош

Иам рутер Thomson tg782i и има CD со упатство само што wireless немам дали треба нешто плус да правам со него или? На копчето напред не реагира кога ке притиснам да се уклучи лед сијаличката барем ако некој знае помош

влези во рутерот преку 192.168.1.254 иди во Home Network па во WLAN и горе десно на Configure, штиклирај го Interface Enabled и ОК. После стави си WPA клуч и свиркај си :wink:

Море ќе бегам на Телекабел више неможам со овие од Т Хоум...8 гига за 15 дена, а освен Фејсбук и форуми не сум отворил ништо друго:nesum:......право да ви кажам преку глава ми е све више.

Море ќе бегам на Телекабел више неможам со овие од Т Хоум...8 гига за 15 дена, а освен Фејсбук и форуми не сум отворил ништо друго:nesum:......право да ви кажам преку глава ми е све више.
Ништо чудно, и јас правам еден гига на ден, и не ме краде никој а и на он нет сум..
Инаку не би ти препорачал да се префрлиш на Телекабел, подобро земи Кејблтел или остани на телеком отколку телекабел... :helou:

Did you said Telekabel?Немој да си ставил ни на најлуд сон.Ако има стави Кејблтел а ако нема ни тоа тогаш Neotel

Нема Кејблтел кај мене, а Неотел е безжичен, а безжичниот интернет бил тиња кажуваат....не знам шо да кажам....

Нема Кејблтел кај мене, а Неотел е безжичен, а безжичниот интернет бил тиња кажуваат....не знам шо да кажам....
Епа остани си на Телеком, или префрли се на ONE...
Ако се префрлиш на Телекабел спреми си ги нервите... од лично искуство... :wink:

Во Влае местеа оптички кабли одамна ама никако да стане достапен оптичкиот нет во овој регион... Иначе македонска превара е интернетов барем 500 гига да ставеа лимит. Кој будала би понудил пакет со 300 гига лимит, кога тој трансфер можам да го остварам за 10 дена (еве да речеме дека ќе даунлодирам по 30 гига дневно што не верувам дека толку малку би правел со ваков нет). Се на се едвај чекам да ставам оптички само да се отарасам од ова Дуо Екстрим комињево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom