Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иам рутер Thomson tg782i и има CD со упатство само што wireless немам дали треба нешто плус да правам со него или? На копчето напред не реагира кога ке притиснам да се уклучи лед сијаличката барем ако некој знае помош
Шо е бе ова со нетов???Падни-стани упм.![]()
Охрид.Каде тоа на која локација? Кај мене не чуе за проблем долго време.
Охрид.
Ништо чудно, и јас правам еден гига на ден, и не ме краде никој а и на он нет сум..Море ќе бегам на Телекабел више неможам со овие од Т Хоум...8 гига за 15 дена, а освен Фејсбук и форуми не сум отворил ништо друго:nesum:......право да ви кажам преку глава ми е све више.
Море ќе бегам на Телекабел више неможам со овие од Т Хоум...8 гига за 15 дена, а освен Фејсбук и форуми не сум отворил ништо друго:nesum:......право да ви кажам преку глава ми е све више.
Епа остани си на Телеком, или префрли се на ONE...Нема Кејблтел кај мене, а Неотел е безжичен, а безжичниот интернет бил тиња кажуваат....не знам шо да кажам....
Нема Кејблтел кај мене, а Неотел е безжичен, а безжичниот интернет бил тиња кажуваат....не знам шо да кажам....
Фала среденовлези во рутерот преку 192.168.1.254 иди во Home Network па во WLAN и горе десно на Configure, штиклирај го Interface Enabled и ОК. После стави си WPA клуч и свиркај си :wink: