Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
зато јас си пишам Мбит (мегабити) а МБ или мб (мегабајти) да не се збуни некој а можи и јас да се збунам некогаш иако спуштам со 600-650 кб (килобајти) а можам некогаш да си помислам дека спуштам со 600-650 мб (мегабајти)

:)

Зашо несака да ми се убрза нетот?

@Jane&Beneamata, sliki be lugje :) 4 stranici baram slika, mnogu dobro znam shto prashav :)

Mene maksimum mi kreva 600/700kbps. 1mbps, kako sto pishuvash ti Jane, zasega e samo son za mene :)

@Jane&Beneamata, sliki be lugje :) 4 stranici baram slika, mnogu dobro znam shto prashav :)

Mene maksimum mi kreva 600/700kbps. 1mbps, kako sto pishuvash ti Jane, zasega e samo son za mene :)

имаш и maxtv или само нет?
јас имав само нет до пред некој месец и симнував со 1mbps, откако стаив и телевизија, дропна на ~750kbps max

Дечки,сигруно ли е ова со дуплирањево... ако знаете кажете,ако не да им вртам :)

Врти им, на сајтот ништо нема ставено :tapp: си играат мајпта овие ...

За покачување од 10 на 30 гига треба да потпишеш нов договор и да купеш рутер,сеа се јавив.
Зошто ми треба рутер :tapp:

нц нц каков договор бе оооо преверанти ....

нов договор треба за тие што уште не се префрлиле од 10 на 15.

Од 10 на 15 требаше нов договор, ама тогаш не требаше да купиш рутер. Сеа исто ако имаш 10, треба да продолжиш договор за да имаш 30, само што треба и рутер. Добро е за тие што тогаш го продолжиле, па сеа не мора да даваат дополнително пари за рутер.

За покачување од 10 на 30 гига треба да потпишеш нов договор и да купеш рутер,сеа се јавив.
Зошто ми треба рутер :tapp:

Мора некако низ газ да ти го извадат покачувањето на лимитот :D Колку сум среќна само што ги напуштив овие за нетот и телефонот, не дека не се лопови Кејблтелов ама па не ми паѓа нетот толку често како кај овие.

Врти им, на сајтот ништо нема ставено :tapp: си играат мајпта овие ...

Се јавив :) вика точно е,ке се дуплираат лимитите... вашиот пакет од 30 ке стане 60гб, нема потреба да одите никае или да потпишувате нешто,автоматски се префрла.

Фала на одговорот,пријатно :)

Од 10 на 15 требаше нов договор, ама тогаш не требаше да купиш рутер. Сеа исто ако имаш 10, треба да продолжиш договор за да имаш 30, само што треба и рутер. Добро е за тие што тогаш го продолжиле, па сеа не мора да даваат дополнително пари за рутер.
Бесплатен е рутерот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom