Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
кај 5 гига,најакиот е за 20 гига зголемен

Јасно стои на веб страната на t-home дека се зголемени проверете си таму.

а мора да се продолжи договорот или сите пакети сами ќе се зголемат?

Мора да се продолжи договорот.

Дечки сеа видов дека брзината ми е намалена а имам потрошено 10GB само. Требаше од почетокот на овој месец да се пуштат новите пакети со кои треба да имам 15GB. Пробав да свртам да ги прашам што е работата ама зафатено е цел ден. До сега кога ке зголемеа интернет тоа го правеа автоматски. На пример од 2GB кога зголемија на 10GB тоа автоматски го направија. Сега не е автоматски? Што треба да направам за да се активира? Фала однапред!

Не е автоматски, читате ли луѓе вие 50 пати имате прашано баш за ова.

Мора да го продолжиш договорот, ако зафатено е на телефон иди дирекно во некој од салоните на тхоме.

Dali nekoj ima Problem so ADSL na t-Home .... jas vejke od petokot imam Problem nonstop pajga internetot.. pa dali i na nekoj drug ova mu se slucuva ?

кажете кај да напраам проверка колку сум изел даунлоуд?

кажете кај да напраам проверка колку сум изел даунлоуд?
400 пати минимум е поставено прашањево во изминативе 4900 поста во темава. Нема ништо да ве кошта ако побарате пред да напишете.

400 пати минимум е поставено прашањево во изминативе 4900 поста во темава. Нема ништо да ве кошта ако побарате пред да напишете.

А како мозе да проверам колку сум потрошил лимит?:pos2:

Не знам за вас, али јас не сум будала да продолжувам договор за ебани 5 ГБ, свестете се малку од вакви бараби како Т-Хоме, го јадеме цело време, само финти ни прават, кај се видело да се продолжува договор за зголемување сообракај. Па во Гевгелија, Богданци, Стојаково има кабелски за иста цена со сооб. 25 ГБ. Нека се свести народот пошо вакви "големи" копмании само го крадат народот. СРАМОТА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom