Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
И јас на тоа помислив. Изгледа во делов има некој проблем.
И се нервирам дека 5 минути чекав на телефон за да ми каже дека немало никаков проблем. Ах бе...

Не, сигурен сум дека не знаат. Штом кај овој на смена пријавив одма а тој не сакаше да провери, значи слабо.

Се оправи најпосле :)

Им се заглупел некој свич или рутер ваљда спрема Ѓорче, па затоа немаше.

Лимитов ми е одамна поминат,а брзинава не ми е кутната...да не има некои промени во пакетите?Не дека ми смета ова цицање на гага интернет,туку ме зачудува од Телеком вакво нешто :)Се' после 15ти било премија за мене,а сега 22 а сеуште имам асален нет....закон! :) :)

Лимитов ми е одамна поминат,а брзинава не ми е кутната...да не има некои промени во пакетите?Не дека ми смета ова цицање на гага интернет,туку ме зачудува од Телеком вакво нешто :)Се' после 15ти било премија за мене,а сега 22 а сеуште имам асален нет....закон! :) :)
Вака се име десено и кај мене.. Незнам на што се должи, али ти не си крив, така да нема за што да се секираш.. Терај вака додека моеш, стај филмви и игри за симињање :))

имам едно прашање, шо теребит да напрајт чоек за да не му го избришет јузерот на замунда? ако некој знајт нека кажит :toe::toe:

имам едно прашање, шо теребит да напрајт чоек за да не му го избришет јузерот на замунда? ако некој знајт нека кажит :toe::toe:
Па нема да биде лошо ако Upload-ираш малку повеќе :helou:10 кб/с аплоад не ти врши работа , повеќе мораш !

Вака се име десено и кај мене.. Незнам на што се должи, али ти не си крив, така да нема за што да се секираш.. Терај вака додека моеш, стај филмви и игри за симињање :))

И мене вака преминав лимит во вторникот до сабајле имав брз интернет.
thome.bmp

Инаку имам 10 гб пакет.:pos2::pos2::pos2:

прашував во т-хоме за новиов интернет со фибер оптички кабли... и кажаа како ќе биде од кај нив ама не се знае кога...
знае некој точно кога ке биде или се се тоа претпоставки ?

Ме делнаа пред некој саат :(таман почнав торентот да го загревам,али ае шо е тоа е...требаше порано да ми текне за филмовите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom