Toneh
is a turtle
Освен ако не покачат брзини пак, изгледа дека ќе треба.Значи кој сака IPTV ќе мора да премине на најјакиот(најскапиот) интернет пакет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен ако не покачат брзини пак, изгледа дека ќе треба.Значи кој сака IPTV ќе мора да премине на најјакиот(најскапиот) интернет пакет?
Од понеделник идам да поднесам барање да ми постават нет.
Ај мала помош од тие што користат T-home, кој пакет е најдобро решение во однос цена-перформанси?
Не сум некој хардкор даунлодер, и дали е добра опција директ да идам на комфорт?
ПС сакам реални цени со сите есапи значи и претплатата пресметана минимална за да ти пуштат нет...
Рано е уште
Плус, јас МИГРИРАВ во комфорт... така да, мешавина ќе ми биде првата сметка![]()
896 Kbps Upstream,
7264 Kbps Downstream
Ја сум на адсл25ка, поранешниот 10, и едвај ми влече со 200-300 кб/с :|
До мене ли ќе е нешто, или до нив ?
Ова само ако имаш премиум акаунт.И мене ми симнува со брзина поголема од онаа што они викаат дека ја даваат. Од рапидшер знае да вади и со 900 килобајти во секунда. Макар шо знае често да паѓа интернетов, ако го средат интернетов без паѓање, а да иде до колку шо вистина треба, ќе ми недостига брзинава![]()
Ова само ако имаш премиум акаунт.