Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
чисто да им се испувам на тие шо користат адсл и на кои им го рестартирет на 3 сати...:kafe:
internecfj5.jpg

Онлајн корисничка подршка на Т-хоум, повелете.
- Имам проблем.
Како можам да ви помогнам?
- Па немам интернет и немам појма зашто.

Сакате да се кладиме дека веќе некој им направил вака? :)

чисто да им се испувам на тие шо користат адсл и на кои им го рестартирет на 3 сати...:kafe:
internecfj5.jpg

1. Веќе ти кажа Darkness дека ја ресетираат конекцијата на 6 часа. Некогаш кога ќе им прдне и на 3, ама не е битно.
2. Скриншотов ти е колку време ти е конектирана мрежната картичка.
Горе ти пишува Local Area Connection, сељак. Тоа апсолутно никогаш не може да значи дека навистина толку време си конектиран преку PPPoE конекција. Тој скриншот да му го покажеш на некој зелен во глава.
3. Ти имаш 512 Kbps конекција на некојси локален кабелски оператор, а јас 9059 Kbps на шити т-хоум

Срамота е ако воопшто споредуваме. Криво ти е кога ја гледаш сликата, сигурен сум :baeh:

Принце, од каде овој спид тест сеа ? :D
И мене ми е криво. :uvo:

Е да.Кај мене поише од 3,5-6 не отишло.

Јован, како оди download-от со 512 Kbps?

Кај мене нешто споро е

:drk::drk::drk::drk:

1. Веќе ти кажа Darkness дека ја ресетираат конекцијата на 6 часа. Некогаш кога ќе им прдне и на 3, ама не е битно.
2. Скриншотов ти е колку време ти е конектирана мрежната картичка.
Горе ти пишува Local Area Connection, сељак. Тоа апсолутно никогаш не може да значи дека навистина толку време си конектиран преку PPPoE конекција. Тој скриншот да му го покажеш на некој зелен во глава.
3. Ти имаш 512 Kbps конекција на некојси локален кабелски оператор, а јас 9059 Kbps на шити т-хоум

Срамота е ако воопшто споредуваме. Криво ти е кога ја гледаш сликата, сигурен сум :baeh:

Јован, како оди download-от со 512 Kbps?

Кај мене нешто споро е

:drk::drk::drk::drk:
1.епа извинете шо сум згрешил... ви давале плус 3 сати...
2. претходно некој ваѓаја скриншотој па си викам дај и јас да се распафтам по темава...:vozbud:
бтв... вака ко модератор ќе се опомениш сам за навредава или...?
3. да... имам 512ка и доволно ми е, и шо е уш побитно стабилен ми е... и не паѓат... никогаш...:kafe:
а шо интернет пакет е овај... и шо е ова варирање од 6 мб...?:baeh:

1. извинувањето не се прифатвит
2. ваѓај и ти, не е проблем то. проблемот настанува кога се обидуваш да докажеш дека ти држиш 6 дена конекција до рутерот, а не е важно што 15 пати на ден губиш конекција со твојот провајдер. ако сум модератор нема и да ти се извинам што се потруди да не измамиш.
3. hell yeah, сигурно твојот провајдер има брзина на интернет колку што јас самиот си тегнам :pipi:
4. тест пакет што ќе се пушта од септември :baeh:

се оградувам од натамошна дискусија со модератор кој навредува членови на форумот кој го модерира...:salut:

1. извинувањето не се прифатвит
2. ваѓај и ти, не е проблем то. проблемот настанува кога се обидуваш да докажеш дека ти држиш 6 дена конекција до рутерот, а не е важно што 15 пати на ден губиш конекција со твојот провајдер. ако сум модератор нема и да ти се извинам што се потруди да не измамиш.
3. hell yeah, сигурно твојот провајдер има брзина на интернет колку што јас самиот си тегнам :pipi:
4. тест пакет што ќе се пушта од септември :baeh:

Стварно си бета тестер на ADSL2?

Нешто спомнуваа дека ќе бараат бета тестери овие од Телком, ама не ми се веруваше.

Да ви се пљукнам во телекомот...да би ја мочам глупата странската врска.

Толку пари давам, баш кога ми треба не ми отвара нет страни(освен македонски).

*Морав некаде да го пљукнам револтот.

Мене не ми креваат, инаку и јас исто ќе се распукав на телефон.
Ова на ништо не личи. Секој ден проблеми со линковите. Детска игра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom