Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
чисто да им се испувам на тие шо користат адсл и на кои им го рестартирет на 3 сати...:coffee:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Не го рестартираат на 3 часа туку на 6.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Онлајн корисничка подршка на Т-хоум, повелете.
- Имам проблем.
Како можам да ви помогнам?
- Па немам интернет и немам појма зашто.

Сакате да се кладиме дека веќе некој им направил вака? :)

P

Princ

Гостин
чисто да им се испувам на тие шо користат адсл и на кои им го рестартирет на 3 сати...:coffee:
1. Веќе ти кажа Darkness дека ја ресетираат конекцијата на 6 часа. Некогаш кога ќе им прдне и на 3, ама не е битно.
2. Скриншотов ти е колку време ти е конектирана мрежната картичка.
Горе ти пишува Local Area Connection, сељак. Тоа апсолутно никогаш не може да значи дека навистина толку време си конектиран преку PPPoE конекција. Тој скриншот да му го покажеш на некој зелен во глава.
3. Ти имаш 512 Kbps конекција на некојси локален кабелски оператор, а јас 9059 Kbps на шити т-хоум

Срамота е ако воопшто споредуваме. Криво ти е кога ја гледаш сликата, сигурен сум :baeh:

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Принце, од каде овој спид тест сеа ? :D
И мене ми е криво. :uvo:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Е да.Кај мене поише од 3,5-6 не отишло.

P

Princ

Гостин
Јован, како оди download-от со 512 Kbps?

Кај мене нешто споро е

:drk::drk::drk::drk:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Јован - owned & pwned.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
1. Веќе ти кажа Darkness дека ја ресетираат конекцијата на 6 часа. Некогаш кога ќе им прдне и на 3, ама не е битно.
2. Скриншотов ти е колку време ти е конектирана мрежната картичка.
Горе ти пишува Local Area Connection, сељак. Тоа апсолутно никогаш не може да значи дека навистина толку време си конектиран преку PPPoE конекција. Тој скриншот да му го покажеш на некој зелен во глава.
3. Ти имаш 512 Kbps конекција на некојси локален кабелски оператор, а јас 9059 Kbps на шити т-хоум

Срамота е ако воопшто споредуваме. Криво ти е кога ја гледаш сликата, сигурен сум :baeh:
Јован, како оди download-от со 512 Kbps?

Кај мене нешто споро е

:drk::drk::drk::drk:
1.епа извинете шо сум згрешил... ви давале плус 3 сати...
2. претходно некој ваѓаја скриншотој па си викам дај и јас да се распафтам по темава...:vozbud:
бтв... вака ко модератор ќе се опомениш сам за навредава или...?
3. да... имам 512ка и доволно ми е, и шо е уш побитно стабилен ми е... и не паѓат... никогаш...:coffee:
а шо интернет пакет е овај... и шо е ова варирање од 6 мб...?:baeh:

P

Princ

Гостин
1. извинувањето не се прифатвит
2. ваѓај и ти, не е проблем то. проблемот настанува кога се обидуваш да докажеш дека ти држиш 6 дена конекција до рутерот, а не е важно што 15 пати на ден губиш конекција со твојот провајдер. ако сум модератор нема и да ти се извинам што се потруди да не измамиш.
3. hell yeah, сигурно твојот провајдер има брзина на интернет колку што јас самиот си тегнам :pipi:
4. тест пакет што ќе се пушта од септември :baeh:

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
се оградувам од натамошна дискусија со модератор кој навредува членови на форумот кој го модерира...:salut:

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
1. извинувањето не се прифатвит
2. ваѓај и ти, не е проблем то. проблемот настанува кога се обидуваш да докажеш дека ти држиш 6 дена конекција до рутерот, а не е важно што 15 пати на ден губиш конекција со твојот провајдер. ако сум модератор нема и да ти се извинам што се потруди да не измамиш.
3. hell yeah, сигурно твојот провајдер има брзина на интернет колку што јас самиот си тегнам :pipi:
4. тест пакет што ќе се пушта од септември :baeh:

Стварно си бета тестер на ADSL2?

Нешто спомнуваа дека ќе бараат бета тестери овие од Телком, ама не ми се веруваше.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Да ви се пљукнам во телекомот...да би ја мочам глупата странската врска.

Толку пари давам, баш кога ми треба не ми отвара нет страни(освен македонски).

*Морав некаде да го пљукнам револтот.

P

Princ

Гостин
Мене не ми креваат, инаку и јас исто ќе се распукав на телефон.
Ова на ништо не личи. Секој ден проблеми со линковите. Детска игра...

Kajgana Shop

На врв Bottom