Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
И кај мене не се намалува после надминатиот лимит на 10 Гб сум кузнеј што им е :)

Зафатени се ребрендирањето па затоа имаат заборавено да намалат брзина.

^
Уште рачно да го правеа, тоа им фали.

t-home.mk
telekom.mk

не е фер. И јас сакам ваков домејн...

Може. Со најновите измени во правилникот на МАРНЕТ дозволени се и топ левел домени. МОже и веќе постоечки да се преименува.

2 гига имав поминав лимит и леташе нетот како на почеток 15 гига напраив рекорд:pos2:

DECKI problem so adsl konekcijata pomagajte e ova mi e muabetot koga pred nenkoj den si rabotese se kako sto treba e od vcera pa navamu imam dosta seriozen problem e ova e pustam vcera net i se e ok skype si raboti imam net ali koga pokusav da se logovam na net ednostavno nemam konekcija pa jas odma do kaj operatorot nas MAKEDONSKI TELEKOMUNIKACIII do adsl sluzbata i oni mi vikaat deka e problemot sto imam ukluceno anti virusna programa i mi kazaa da ja sklucam i toa i go storiv e sea problemot e sto kako jas na net bez antivirusna programa se javiv povtorno i gi zaprasav za toa kakko jas bez antivirusna programa a ottamu pak istiot odgovor deka e problemot do anti virusot kasperski 7 i potoa mu staviv 6 i istiot problem MOLAM ZA POMOS

DECKI problem so adsl konekcijata pomagajte e ova mi e muabetot koga pred nenkoj den si rabotese se kako sto treba e od vcera pa navamu imam dosta seriozen problem e ova e pustam vcera net i se e ok skype si raboti imam net ali koga pokusav da se logovam na net ednostavno nemam konekcija pa jas odma do kaj operatorot nas MAKEDONSKI TELEKOMUNIKACIII do adsl sluzbata i oni mi vikaat deka e problemot sto imam ukluceno anti virusna programa i mi kazaa da ja sklucam i toa i go storiv e sea problemot e sto kako jas na net bez antivirusna programa se javiv povtorno i gi zaprasav za toa kakko jas bez antivirusna programa a ottamu pak istiot odgovor deka e problemot do anti virusot kasperski 7 i potoa mu staviv 6 i istiot problem MOLAM ZA POMOS
До нив е проблемот... вчера можеби 1 сат не можев да влезам на одредени страни. кајгана форумот беше ок, гугл беше ок, џмаил беше ок, ама кајгана.ком, википедиа, јутуб... не работеа... денес се сите во ред...

MA DRUZE SE OTEPAV VCERA OD LOGIRANE NA NEKOI STRANI I JAS KAKO I TI AMA ZALUDNO narocito poveke me interesiraat stranite za satelicka antena nikako da mi dodeli pristap da se logiram samo da te prasam sto i kako da postapam so anti virusot da go brisam i da snimam nekoj drug ili da si ostane istiot pa da pocekam rabotava da se sredi od nivna strana zatoa sto vcera se javiv kaj eden bratucet kaj nego se bilo ok a i toj ima ADSL i plus go koristi istiot anti virus kasperski 7 sto i jas jas mu go instalirav a kaj nego e se ok

mozes li dimitar da mi odgovoris na posledniot moj post zatoa sto so netov na adsl neznam sto da prabvam eve cel den deneska rabotam bez antivirus a do vecer ke soberam mozebi 100 virusi POMOS

mozes li dimitar da mi odgovoris na posledniot moj post zatoa sto so netov na adsl neznam sto da prabvam eve cel den deneska rabotam bez antivirus a do vecer ke soberam mozebi 100 virusi POMOS
СтавиNod32
додади нови DNS адреси
62.162.32.5
62.162.32.6
62.162.32.9
192.26.152.19
192.26.152.20

Инаку, јас користам 6ка касперски, и никогаш не сум имал проблем заради неа со нетот

Дечки не знаев кај да го поставам прашањево па ај овде ке прашам, абе не ми отвара kajgana.com , нити вчера нити денес, шо е фркава? Само мене тоа така или до друго е проблемот?
Да не знаете случајно?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom