Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Јас иам поминато лимит и сум на 64 кбпс, и неам проблеми.:)

Ок се среди сега.

Кај мене е ужасен нетов како и последниве 1-2 месеци. Несвојствено е за мене да не се бунам, ама сепак стрпливо го чекам да дојде ребрендирањето да видам што ќе донесе.

i jas denes primetiv deka nesto ne e vo red surfam so maki a nekoi strani koi sum gi otvaral do vcera denes nesaka da gi otvori.najverojatno ima nekoj problem

Чудно. Некој имаат проблеми, а некој не. За среќата јас сум од тие кој немаат проблеми. Не сум имал проблеми со месеци, а нон стоп си слимнувам и нема гајле.

И кај вас тапа интернетов (не отвара некои странски сајтови, гугл на пример) или само кај мене?

не бе ок е кај мене

Пак ќе се повторам. Последниве 1-2 месеци УЖАС ми е интернетов само за сурфање. Кога симињам од рапидшеар ми симиеа со по 200-210 како што ми симиња константо. Ама страни кога отварам ми отвара како да имам некоја побрза верзија од Дајл-Ап:)

Ги знае некој новите пакети(што ке бидат по ребрендирањето)? Да знам дали да спремам пари за модем и рата за лаптоп или да пцујам хехе.

Мене од мт.нет ми кажаа дека ќе имало дуплирање на брзините. Само тоа го знам, но сеуште не е сигурно. :)

Тоа ти го рекоа уште пред месец дена, Darkness.
Некоја посвежа информација ни треба. (=

Епа посвежа... Прашав повторно и тоа ми го кажаа. Ми рекоа дека овој пат ќе биде бајѓи посигоруно поради ребрендирањето. Ќе имало дуплирање на брзините. Тоа е тоа. :)

Батали даркнес, се изначитавме од тебе. Вака кога ми кажуваш, ми се причинува ко за оннет да збориме :pos:
Сепак не барам и не чекам информација од никој за тоа што ќе се случува. Очекувам да се случи нешто, ама ќе си почекам фино-лепо и ќе видам. Од дуплирање на брзините на форум ми се врти во глава веќе...

Мене од мт.нет ми кажаа дека ќе имало дуплирање на брзините. Само тоа го знам, но сеуште не е сигурно. :)
И ти и уште еден не ми текнува кој беше само најавувавте покачување на брзините секој месец, и ништо не се деси. Тешко и по ребрендирањево да се случи нешто... Кога имаше стварно промени во цените, брзините и трансферот, цел месец однапред имаше билборди и реклами низ целиов град. Ребрендирањето е за 3 дена а нема ни трага ни глас од некакво подобрување. Во сите соопштенија колку што можев да прочитам, бесплатното зборење после 7 часот го заприметив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom