Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ми ги немат сител и мтв хд... Само алфа е на хд, шо е работава, само кај мене ова или сегде?
Кај мене работат. јави им се, мене еднаш ми фалеa три хд канали рекоа нивна грешка и ги вратија.

Кај мене работат. јави им се, мене еднаш ми фалеa три хд канали рекоа нивна грешка и ги вратија.
Ги најдов измешани ми се, од 1ва на 170 ми ошла мтв 1.. Знајт некој како се менвит редоследот на програми, барав во мени не можам да се снајдам...

Ги најдов измешани ми се, од 1ва на 170 ми ошла мтв 1.. Знајт некој како се менвит редоследот на програми, барав во мени не можам да се снајдам...
Meни>подесувања>телевизија>приказ на каналите во МаксТВ>промени редослед

И не и го давај далечнискиот управувач на баба ти друг пат. :-)

НКВ работници се посериозна компанија од нив.Месец и нешто да не ти пуштат екипа по пријавени милион прекини.Рестартирај го рутерот, гледај дали е поврзано добро :tapp: За толку знам, за понатака да се разбирав ќе бев кај вас вработен бе пичкаливиматерина.Вие да се рестартирате скроз.

Дечки знае некој ко исе корисничко име / пасворд за ZXV10 H201L од т-хоме? Пробано user/user, admin/admin, adminisrator/administrator итн.. Знам пред 1 година дека успеав да се логирам во него со внесување само на корисничко име, без пасворд, ама не ми текнува со кој беше. Ај помош.

Дечки знае некој ко исе корисничко име / пасворд за ZXV10 H201L од т-хоме? Пробано user/user, admin/admin, adminisrator/administrator итн.. Знам пред 1 година дека успеав да се логирам во него со внесување само на корисничко име, без пасворд, ама не ми текнува со кој беше. Ај помош.
User: admin
Pass: Позади на рутерот ти го пишува
Ако пак неможеш да се логираш врти на техничка подршка

admin/root

Probav nesaka so admin/root

Probav nesaka so admin/root
user: administrator
пасвордот ти е од позади на рутерот (освен ако не си го сменил претходно)

Пред некој ден вака на истиов рутер вака мењав сетинзи..

Добар ден пријатели, имам едно прашање.

Дали некој има информација дали може да се покачи или елиминира овој ******НЕОГРАНИЧЕН****** лимит од 300 гигабајти? Ако треба и ќе си доплатам. Мене воопшто не ми стасуваат и секој месец ги минам, па брзината паѓа на 80 кб/сек. Јас сум гејмер, игрите ми се по 30-40 гига, сакам да гледам филмови на 1080, стримови, 3Д филмови, плус што со семејството го делиме истиот лимит. 300 гига е веќе смешно. Нема услови за оптички интернет каде што живеам, така да изгледа немам решение. Ако некој знае спас нека сподели.

Благодарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom