Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Cesto imaat problemi ovie Telekomcive..

У задње време да интернетов неможеш стримче на раат да си гледаш

Здраво може ли некој вработен/информиран од следнава работа да ми одговори.
Дали исклучуваат со 2 неплатени сметки без разлика на кои дати?

Download/upload нема гајле.
Со фејсбук имав некои проблеми, видов дека сум заборавил да ги ставам google dns и фура.

Денес проверувам на what is my ip address и гледам дека првите бројки се изменале. од 77. на 46. Што е фркава?

Денес проверувам на what is my ip address и гледам дека првите бројки се изменале. од 77. на 46. Што е фркава?
Одамна ги користат и 46ките.
Едно време ради тие бројки имавме проблеми со пристап кон zamunda.

Му зголемија простор на ова Loop, јас имам 10GB и успеав да прикачам видео од серија. Епизода од Anger Management 220MB. Прикачувањето траеше 1мин некаде, ама голем проблем им е процесирањето. Видеото се процесираше 2ипол часа.... после тоа без проблем се гледаше на TV

Му зголемија простор на ова Loop, јас имам 10GB и успеав да прикачам видео од серија. Епизода од Anger Management 220MB. Прикачувањето траеше 1мин некаде, ама голем проблем им е процесирањето. Видеото се процесираше 2ипол часа.... после тоа без проблем се гледаше на TV

и јас се нафатив да прикачам спот до 100 MB и... не вреди, баталив (n)

Што е со нетов, ништо не ми отвара (ни форуми, фб) а на спидтест си вади супер брзина...Има ли некој од вас иста мака? Ова е од сабајлево, вчера супер беше.

Што е со нетов, ништо не ми отвара (ни форуми, фб) а на спидтест си вади супер брзина...Има ли некој од вас иста мака? Ова е од сабајлево, вчера супер беше.

Отвара кај мене ама поспоро деновиве, имаат некој проблем

Ми ги немат сител и мтв хд... Само алфа е на хд, шо е работава, само кај мене ова или сегде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom