Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го надминеш лимитот, доаѓа поголема сметка или оти никогаш досега не сум го надминал.

Овие пуштаат поголеми брзини него што декларираат или што е финтава? Симнува торенти со ~1.1/1.2 МB/s во 3Max пакет кој е 8 Mbps, нормално не преку ден кога има зголемен сообраќај.

Порано просек беше 900 KB/s, ако се качеше 950 - премија. Не дека е нешто многу зголемено, чисто да документираме. :D

Само уште да побрзаат со ширењето на оптика супер ќе биде.

чисто да документираме. :D

:LOL: на истиот пакет...
3150360944.png
понекогаш оди до 14...

GaCGqD.jpg

дур работи speedtest и се гледа тв преку главниот рисивер...
Zhy9ZJ.jpg

Сакам да ставам, Макс. Пошто ми истекива договорот со Близу фала богу,, Може ли препорака кој интернет да го ставам,

Исто така, сакам да ставам пакет со спортски канали. Или овие пакети идат посебно? Или можат да се вметнат во договорот?

Ме интересира овој 3 Max Optic Start

Сакам да ставам, Макс. Пошто ми истекива договорот со Близу фала богу,, Може ли препорака кој интернет да го ставам,

Исто така, сакам да ставам пакет со спортски канали. Или овие пакети идат посебно? Или можат да се вметнат во договорот?

Ме интересира овој 3 Max Optic Start

Ако имаш можност за оптички, дефинитивно иди со 3 Max Optic Start. Спортските пакети се земаат посебно, овој ќе ти треба :

Max Sport +

Со Max Sport + гледајте 4 натпревари истовремено од Лига на Шампиони и Лига Европа, заедно со уште 4 спортски канали: Sport Klub, Sport Klub +, Motors TV и Extreme Sport. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку интернет.
месечно: 199 ден.

,mogu jaka brzina ova optikot,,, 1000 peers so 3000 seeders mi siminja so 58kb/s, mnogu dobro, ako nekoj siminja pobrzo od mene go castam pijacka
--- надополнето: 29 декември 2013 во 13:21 ---
,mogu jaka brzina ova optikot,,, 1000 peers so 3000 seeders mi siminja so 58kb/s, mnogu dobro, ako nekoj siminja pobrzo od mene go castam pijacka

Колку време обично им треба за да дојдат кога има некој дефект? Цркна рутерот :tapp:

имам 3 макс, и уште го имам белото рутерче, треба да се мења или останува на тоа ?

Колку време обично им треба за да дојдат кога има некој дефект? Цркна рутерот :tapp:

За да не чекаш,оди сам да си го смениш.:)
--- надополнето: 3 јануари 2014 во 12:47 ---
имам 3 макс, и уште го имам белото рутерче, треба да се мења или останува на тоа ?

Нас ни го смениа кога цркна белото рутерче и повторно ни го смениа кога ни ставиа оптички интернет...сега е црно

Зависи, кај мене дојдоа за помалку од 24 часа, т.е. ми цркна рутерот, утредента дојде дечкото и ми даде друг рутер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom