Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Бaш тоа.. Како е можно кај мене да го нема Снимање? Го ресетирав рутерот џабе е пак го немат.. До пред некое време го имаше ама сеа не знам шо е проблемот.. Ви се имат десено или да ги барам овие од Т-Хоме?

аха аха се случило и тоа не еднаш, ресет и на рисиверот опни му па може ќе се среди

аха аха се случило и тоа не еднаш, ресет и на рисиверот опни му па може ќе се среди
Џабе е пробав веќе... Едно 2 недели имат можда кај шо имам заприметено дека е вака, пред то колку време е вака не знам.

Џабе е пробав веќе... Едно 2 недели имат можда кај шо имам заприметено дека е вака, пред то колку време е вака не знам.
И кај мене е исто така се јавив на 122 го средија до вчера се беше ОК си функционираше ете сега повторно не работи се блокира целиот ресивер и се ресетира.Изгледа имаат некој проблем.

тапа оптикава деновиве !!!

Пријави си проблем одма, не чекај. Кај мене си е океј деновиве, плус ме префрлија минатата недела од call&surf optic на 3max optic....

Сакам да прашам нешто за т-хоме,вака сакам да знам која е разликава во оние пакетине шо се 3 макс старт од (1500 ден) обичноно и 3 макс оптик (1800 ден.)за 300 ден имаш 10 пати побрз интернет од 50 мбпс брзина а онај старт е 8 мбпс,е сега сиве нормално ке земет од оптичкиов од 1800 ,е то дали имат некоја финта тука со ценава и како е да ми кажит некој подетално пошо не разбирам како е точно,и колку можам да уклучам телевизори на еден пакет пр од овие двава пошо сакам да стам некој од овие пакетиве .?

Сакам да прашам нешто за т-хоме,вака сакам да знам која е разликава во оние пакетине шо се 3 макс старт од (1500 ден) обичноно и 3 макс оптик (1800 ден.)за 300 ден имаш 10 пати побрз интернет од 50 мбпс брзина а онај старт е 8 мбпс,е сега сиве нормално ке земет од оптичкиов од 1800 ,е то дали имат некоја финта тука со ценава и како е да ми кажит некој подетално пошо не разбирам како е точно,и колку можам да уклучам телевизори на еден пакет пр од овие двава пошо сакам да стам некој од овие пакетиве .?

Оптиката нормално е многу подобар избор отколку бакарот. 3макс оптик стар е сега засега најдобра опција бидејки имаш 50мбит интернет брзина (реално до 35-36Мбити), 600ГБ сообраќај (за разлика од бедните 60ГБ на 3макс optic basic пакетот), и доста битно е што можеш да приклучиш според нив до 5 ТВ-а без да ти сецка сликата за разлика од бакарот каде што ако пуштиш торент да симиња со цела брзина и гледаш тв може да ти сецка повремено... Јас сега прејдов на 3макс optic start, и можам да ти кажам за неколку проблеми што ги имам до сега... Побарав промена на 12 април, главниот рисивер ми го донесоа на 24 април и одма имав проблем со него (можеш да прочиташ во погорните постови) ама ми го сменија минатата недела па сега е ок; требаше да ми донесат уште два ресивера ама еве дојде 10 мај уште ги нема, почнувам да се нервирам баеги, ептен несериозно за голема фирма ко т-хоум.... Ако имаш уште некое прашање слобдно пиши во ПП ќе ти одговорам дополнително...

Ако прегори рутерот, можно е на лице место одма у салон да ми дадат нов?

Ако прегори рутерот, можно е на лице место одма у салон да ми дадат нов?
Однеси го во кај главната зграда кај плоштад што.
Ќе до дадеш и додека чекаш да ти дадат друг ќе се изнаслушаш лупање на вратата кога ќе влегуваат и излегуваат :icon_lol:

3макс оптик стар е сега засега најдобра опција бидејки имаш 50мбит интернет брзина (реално до 35-36Мбити),

Јас кога и да ја тестирам над 50Мбити ми дава

YouTube деновиве е тиња кај мене, кај другите како е?

YouTube деновиве е тиња кај мене, кај другите како е?

Јутубон е срање веќе подолго време, нетов цепа па дури и надмашува со брзинава, а јутубот срање невидено!
Сабајлево баш пуштам клипче и место клипчето што сум кликнал да го гледам, јас нешто трето гледам, а звук од клипот кој сум го одбрал... :facepalm: :tapp:
Мноооооооооооогу, ама мнооогу, претерано многу бавно реагираат сите клипови на кои менувам резолуција од најмалата до највисоката...

Тиња е преслаб збор за јутуб... гомновод!!! (n)

Јутубон е срање веќе подолго време, нетов цепа па дури и надмашува со брзинава, а јутубот срање невидено!
Сабајлево баш пуштам клипче и место клипчето што сум кликнал да го гледам, јас нешто трето гледам, а звук од клипот кој сум го одбрал... :facepalm: :tapp:
Мноооооооооооогу, ама мнооогу, претерано многу бавно реагираат сите клипови на кои менувам резолуција од најмалата до највисоката...

Тиња е преслаб збор за јутуб... гомновод!!! (n)
И мене ми се случува да кликнам на клипче. а да ми прикажува друго видео
чудна работа, не знам до што е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom