Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оди на IP http://192.168.178.1/Ај пробај во некој пребарувач, пиши 192.168.1.1, би требало да ти се отвори менито на рутерот и таму барај опција Connect/Disconnect.
Тука сме да си помагамеФала ви на сите за помошта а посебно на тебе xlispДа не беше ти незнам што ке правев xD
Поднесов барање за раскинување на анекс договорот со Т-Home, односно да се префрлам од Call and Surf Comfort+ на обичен пакет, без интернет, само со фиксна телефонија. После тоа, отидов во One, и таму ја пополнија таа апликацијата, бла бла, па утре треба да одам да потпишам договор со нив, по што они ќе чекале (наводно) зелено светло од Т-Home, за да можат да ја превземаат телефонската линија.
Имате ли информации за тоа колку трае префрлувањево, и колку денови можам да останам најмногу без интернет, итн итн?
Не е проблем ако е 2-3 дена, ама ако е повеќе, тогаш тоа воопшто нема да чини.
Здраво луѓе, прашав на темата на Оne, ама да прашам и тука.
Следи цитат:
Е баш има ли некој со надминат лимит да ни каже дали се успорува нетотима ли некој со 30 гига да ги надминал па да каже дали му се намалила брзината или добра си е ?(за март месец)
Здраво луѓе, прашав на темата на Оne, ама да прашам и тука.
Следи цитат:
Влези на рутерот, иди сетингс, после Влан, имаш од лево security, под WPA имаш WPA Key..... е тоа тие пасворд за варјлес... стај го како сакашA znae li nekoj kako da go smenam pasvordot na wireless?
Почитувани,
Договорите не може операторот да ги продолжи по автоматизам, корисникот може да ја користи услугата и понатаму доколку операторот ја испорачува но сепак нема да има договорна обврска со задолжително времетрање на договорот.
Со почит АЕК
Она што одамна требаше да се направи, тоа е тоа.Денеска ми одговорија од АЕК за автоматското продолжување на договор: