Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си го исцедил пакетот се намалуе брзината бироабе шо е работава со лимитов шо е срање ? само фб ми отварат, неможа ни да спушта, ни јутуб да глеа, ни нишо ..
иначе проблемоф се појави пред 2-3 дена ..
имат некој вакви слични рабоќе .. ?
Interesno ama nema vrska bez 30 dena da pominat tesko deka ke dobiesh internec....Од тоа што имам читано на темата за Оне а и од тоа како стојат работите во пракса, откако ќе потпишеш договор со Оне (за интернет) чекаш едно 5-6 дена додека да ти го пуштат сигналот, а за административните работи (префрлувањето од тхоме во оне) не би требало да биде повеќе од 2-3 дена. Не би било лошо и да се јавиш на 181 па од таму подетално да ти објаснат како одат работите![]()
По многу јавувања во T-Home конечно ми разјаснија дека доколку не го продолжам договорот , тој влегува во СОСТОЈБА НА МИРУВАЊЕ , при што нема да ти го исклучат интернетот (законски не смеат или бизнис политика на T-Home) се додека си ги плаќаш сметките.Значи имаш интернет на неопределено време по цена како да си склучил договор на 12 месеци.Во секое време можеш да го раскинеш без да плаќаш пеналиДенеска ми одговорија од АЕК за автоматското продолжување на договор:
По многу јавувања во T-Home конечно ми разјаснија дека доколку не го продолжам договорот , тој влегува во СОСТОЈБА НА МИРУВАЊЕ , при што нема да ти го исклучат интернетот (законски не смеат или бизнис политика на T-Home) се додека си ги плаќаш сметките.Значи имаш интернет на неопределено време по цена како да си склучил договор на 12 месеци.Во секое време можеш да го раскинеш без да плаќаш пенали![]()
Аце ме интересира и кога ти истече договорот никој не ти се јави да те извести , ниту ти го скратија интернетот , добро те разбрав ?Јас веќе 5 месеца ја терам така, сакам да се префрлам во уан ама никако да ме убедат во квалитет, а овие од ти-хоум никако да извадат нов пакет... држ недај работава!
не ти го кинат интернетот, договорот ти продолжува само што не си обврзан со време , можеш да го раскинеш во секое време. јас користам max adsl од времето кога лимитот беше 3 GB![]()
Аце ме интересира и кога ти истече договорот никој не ти се јави да те извести , ниту ти го скратија интернетот , добро те разбрав ?