Абе денес некако ме зафркава интермецотне оди баш нај нај.
Незнам дали кај другите има ист проблем или до мене е ?
Мене денес ме зафркава,денес паѓа на секои 5 минути,живци ми кине...И
Има ли некој друг проблем?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе денес некако ме зафркава интермецотне оди баш нај нај.
Незнам дали кај другите има ист проблем или до мене е ?
Затоа бев против зголемување на било што. Сега стабилизирањето на мрежата и линковите ќе трае до Април... а тогаш ќе има ново зголемување
Можеби земал некој, ама тешко дека му стигнала сметката за да види трошоците... Вака јасно изгледа ко бел ден. Во цената е вклучена и претплатата, интернет толку, минути толку... Јас се мислам да го земам Comfort+, ама треба да ме охрабри некој. Единствено не сакам да го земам бидејќи мислам наредната тура кога ќе зголемат било што на MaxADSL 100, Comfort+ ќе остане ист... бидејќи одделни се.
случајно ги разгледував понудите и единствена што им вреди е онаа од 10 GB за 600 ден мислам дека е. ова за неограничениов ми е ептен смешно.
comfort + мислам дека беше. вака сеа. 2500 плаќаш за 6144/768 Kbps брзина, + има едно правило што вели вака:
За неограничениот интернет сообраќај важи политика на фер користење која подразбира сообраќај од 150 GB месечно. Под надминувањето на овој сообраќај, брзината на пристап се намалува на 64/64 kbps.
овие не знам дали се паднати од марс или што е проблемот?
значи ако пишува неограничено треба да е неограничено а во случајов ти се намалува на бедни 64/64 тоа ти е исто како да ти го лимитираат.
за 1750 онтел нуди далеку подобра понуда во моментов според мене со 10мб брзина значителна поефтина им е понудата и мислам дека не ја намалуваат брзината.
сега за сега подобра ми се гледа понудава од off-net отколку од t-shit.