ТЕЛЕКАБЕЛ [мобилен оператор]

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Dali deneska imate problem so telekabel, do pred 30 minuti nemav internet a mrezata bese koga dostapen koga nedostapen? Dali nekoj dr imase polroblem deneska?

Имаше проблеми со мрежата и интернетот сигурно 5 саати...На LTE немаше мрежа и интернет а на 3G имаше само Мрежа...Ми пишаа од Телекабел дека имале Технички проблем..Но сега е решен...

Многу слаб интернетот по автопат, 3G беше постојано и се губеше многу често. Претходно го немав овој проблем, можно е пак да имаат нешто заебано.

Истото и јас го приметив вечерва. Губи интернет конекција. Зачестија проблемите... Стои 4G иконата но само upload цртичката е активна.

EDIT:
Пробајте на 3-4 мин ставете на Airplane Mode, па вклучете пак кај мене профункционира, ова информација од контакт центарот. Се работи на проблемот.

Последно уредено:
Истото и јас го приметив вечерва. Губи интернет конекција. Зачестија проблемите... Стои 4G иконата но само upload цртичката е активна.

EDIT:
Пробајте на 3-4 мин ставете на Airplane Mode, па вклучете пак кај мене профункционира, ова информација од контакт центарот. Се работи на проблемот.
I kaj mene imase problem nakaj ama trase 2-3 minuti i posle se sredi.

Дечки го имате ли уште проблемот? Кај мене го има покажува 4г мрежа но многу слабо отвара како да нема..

У последно време се катастрофа...
Нетот паѓа, мрежата паѓа... Лошото е што во договорот не се обврзуваат на конкретна брзина на интернет туку стои најдобрата можна брзина што може да ја испорачаат

Повторно проблеми со интернетот, ништо не може да се отвори. Ова е веќе загрижувачко.

Кај мене нема никаков проблем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom