S
staycalm
Гостин
Дали можам да сменам ip адреса без да користам проксиња ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали можам да сменам ip адреса без да користам проксиња ?
Им идам и кучката ми вика рутерот ти го кочи интернетот. А иам и десктоп компјутер кој не е ни поврзан директно за рутерот туку директно од модем, а рутерот не ми е ни година дена стар. Хаха гомна се.Во Велес последниве неколку недели катастрофа,и кабловската замрзнува некогаш,интернет кога има кога нема,сецка,има прекини и тие работи..Во овие 5 години колку што сум претплатник на Телекабел сум немал проблеми колку во овие изминати 2 месеца.
А ако сменам модем ?[DOUBLEPOST=1452206822][/DOUBLEPOST]Неможеш....мора да ја сменат они
Mожеше порано, незнам сеа како е, смени хардеврска адреса и пробај...то се вика MAC адресаДали можам да сменам ip адреса без да користам проксиња ?
А ако сменам модем ?[DOUBLEPOST=1452206822][/DOUBLEPOST]
Mожеше порано, незнам сеа како е, смени хардеврска адреса и пробај...то се вика MAC адреса
Дали некој знае дали работи Мој Телекабел, пробав неколку пати не можам да се регистрирам??
А не можам ни да ги добијам на телефон операториве да прашам дали работи или не, оти биле многу зафатени во моментов, па се изнаслушав музика.
Јас пак ќе прашував дали ќе има покачување на брзините,ама изгледа ништо од тоа..Кабел си е кабел .... РЕСПЕКТ ЗА ТЕЛЕКАБЕЛ НАЈГОЛЕМ !!
http://www.speedtest.net/result/5014453558.png
пс: Дури во Африка немаат волку лош интернет ...