S
staycalm
Гостин
Дали само кај мене деновиве е намалена брзината? Download од 15mbps na 10 и upload od 1 mbps на 0,33 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ok 2ri den kaj mene-konstantno si e spored dogovorot : )Дали само кај мене деновиве е намалена брзината? Download од 15mbps na 10 и upload od 1 mbps на 0,33![]()
1. Дали си сигурен дека ќе има воопшто новости?Ok 2ri den kaj mene-konstantno si e spored dogovorot : )
Samo nese javi nikoj od adminive da kazi sto ke bidat novostite od Tk : )
17ti Juli e napisan postov ,e sega mn,naskoro no koga ??HBO секаде е плус 200-400 денари ... такви се условите и неможе да се понуди како дел од регуларниот пакет ...
Некогаш е многу течко да договорите канали плис постојано се менуваат имињата условите и слично ... а некои канали бараат солидни суми по корисник што значи или ќе одат со екстра доплата или нема начин да ги обезбеди човек колку и да сака ...
Прогнозирам дека ќе има одредени новости од Телекабел многу наскоро ...
Се среди и кај мене али ми беше намалена брзината 4-5 денаOk 2ri den kaj mene-konstantno si e spored dogovorot : )
Samo nese javi nikoj od adminive da kazi sto ke bidat novostite od Tk : )
Ajde sitno e do 1vi-[emoji4] nadesta posledna umira.!Според мене 1 Октомври е судниот ден. Бидејќи секогаш на тој ден имаат новости...
HBO ќе ги менуваат, тоа ќе биде новината мое мислење, ќе има нови некои на нивно место, мислам 3 дека треба да бидат, од тоа шо ми кажаа на шалтер барем... ама не ми текнува кои беа каналите. Не очекувајте нешто бомбастично![]()
Ништо не ми спомнаа за нови пакети, ми кажаа само за HBO пошто од 20ти јули го активирав пакетот и рекоа само дека ќе ги менуваат тие 2 канали заради недоволна заинтересираност, на нивно место ќе имало 3 некои други (филмски) , ми кажа кои, ама јбг ги заборавивТи кажаа ли барам отприлика што ново?Нови пакети брзини или ?
Ништо не ми спомнаа за нови пакети, ми кажаа само за HBO пошто од 20ти јули го активирав пакетот и рекоа само дека ќе ги менуваат тие 2 канали заради недоволна заинтересираност, на нивно место ќе имало 3 некои други (филмски) , ми кажа кои, ама јбг ги заборавив
Иначе за интернетот не верувам да има нешто ново.
Абе ја името не и го запамтив на таа на шалтер не па за каналитеЗа тепање си требало да запишешКако и да е ете тоа е таа новост само 3те нови канали ништо друго нема да се смени.