Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Дали само кај мене деновиве е намалена брзината? Download од 15mbps na 10 и upload od 1 mbps на 0,33 :eek:

Не сум приметил намалување деновиве...

3791812450.png

Дали само кај мене деновиве е намалена брзината? Download од 15mbps na 10 и upload od 1 mbps на 0,33 :eek:
Ok 2ri den kaj mene-konstantno si e spored dogovorot : )
Samo nese javi nikoj od adminive da kazi sto ke bidat novostite od Tk : )

Attachments

• 2014-09-27_171838.png
    2014-09-27_171838.png
    255,8 KB · Прегледи: 30
Ok 2ri den kaj mene-konstantno si e spored dogovorot : )
Samo nese javi nikoj od adminive da kazi sto ke bidat novostite od Tk : )
1. Дали си сигурен дека ќе има воопшто новости?
2. Ако има, ќе видиш торентот ќе ти дигне повеќе. :icon_lol:;)

Bidikov najavi uste krajot na Juli deka naskoro ke ima novini od Tk,analizirav 30/40 strani unazad na forumov,sekogas koga najavil nesto se ostvarilo,pa spored toa se vodev.....[DOUBLEPOST=1411893757][/DOUBLEPOST]
HBO секаде е плус 200-400 денари ... такви се условите и неможе да се понуди како дел од регуларниот пакет ...

Некогаш е многу течко да договорите канали плис постојано се менуваат имињата условите и слично ... а некои канали бараат солидни суми по корисник што значи или ќе одат со екстра доплата или нема начин да ги обезбеди човек колку и да сака ...

Прогнозирам дека ќе има одредени новости од Телекабел многу наскоро ...
17ti Juli e napisan postov ,e sega mn,naskoro no koga ??

Последно уредено:
Според мене 1 Октомври е судниот ден. Бидејќи секогаш на тој ден имаат новости...

Се среди и кај мене али ми беше намалена брзината 4-5 дена
3793273242.png
kaj mene tuka e 1.5~1.8 celo vreme[DOUBLEPOST=1411925413][/DOUBLEPOST]3ti den ps voopsto nese iskluceni non stop se na download eve rezultati*
max krena2014-09-28_174128.png 2014-09-28_174513.png 2014-09-28_162745.png 1.76 na torent i od youtube e tolku *

Attachments

• 2014-09-28_154236.png
    2014-09-28_154236.png
    1,1 KB · Прегледи: 28
Последно уредено:
Неверувам дека за интернетот ќе има нешто они нема да ја менуваат брзината се додека конкурентите не ја зголемат зошто иначе сега тие би биле први?Накрајот ќе биде само 2 нови канали и тоа е тоа. Колку сакам само Телекабел да го купеше некој голем странски оператор пошто вака не ги бива.Менуваат само за да преживеат. Со антички модеми и лоши канали не е ок

HBO ќе ги менуваат, тоа ќе биде новината мое мислење, ќе има нови некои на нивно место, мислам 3 дека треба да бидат, од тоа шо ми кажаа на шалтер барем... ама не ми текнува кои беа каналите. Не очекувајте нешто бомбастично :)

HBO ќе ги менуваат, тоа ќе биде новината мое мислење, ќе има нови некои на нивно место, мислам 3 дека треба да бидат, од тоа шо ми кажаа на шалтер барем... ама не ми текнува кои беа каналите. Не очекувајте нешто бомбастично :)

Ти кажаа ли барам отприлика што ново?Нови пакети брзини или ?

Ти кажаа ли барам отприлика што ново?Нови пакети брзини или ?
Ништо не ми спомнаа за нови пакети, ми кажаа само за HBO пошто од 20ти јули го активирав пакетот и рекоа само дека ќе ги менуваат тие 2 канали заради недоволна заинтересираност, на нивно место ќе имало 3 некои други (филмски) , ми кажа кои, ама јбг ги заборавив :confused:

Иначе за интернетот не верувам да има нешто ново.

Ништо не ми спомнаа за нови пакети, ми кажаа само за HBO пошто од 20ти јули го активирав пакетот и рекоа само дека ќе ги менуваат тие 2 канали заради недоволна заинтересираност, на нивно место ќе имало 3 некои други (филмски) , ми кажа кои, ама јбг ги заборавив :confused:

Иначе за интернетот не верувам да има нешто ново.

За тепање си требало да запишеш :P Како и да е ете тоа е таа новост само 3те нови канали ништо друго нема да се смени.

За тепање си требало да запишеш :P Како и да е ете тоа е таа новост само 3те нови канали ништо друго нема да се смени.
Абе ја името не и го запамтив на таа на шалтер не па за каналите :cautious:

Иначе би било добро да ја пуштат Cinestar Premiere.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom