Keda ima nesto[emoji2]Се откачи нешто интернетов, симнував нешто глеам ми качи 3мб у секунда, одма се ставам на спидтест да проверам што е работа.. глеам 15мбпс си стои уште.. мадер факер![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Keda ima nesto[emoji2]Се откачи нешто интернетов, симнував нешто глеам ми качи 3мб у секунда, одма се ставам на спидтест да проверам што е работа.. глеам 15мбпс си стои уште.. мадер факер![]()
Da ne e na 25mbit paketot.1500 sto e?Како бе? 3 MB/s или 24 Mbps имате????
Како бе? 3 MB/s или 24 Mbps имате????
i sega na torent pak e 3 ? ili 1.8max ?15mbps, незнам како успеа да качи 3мбс го проверив одма на спидтест ми извади 15мбпс
сега е истоi sega na torent pak e 3 ? ili 1.8max ?
cek isto 3/.? ili 1.8 /? daj slikaсега е исто
Ne znam sto e nejasno tuka ......Момци денеска ставивме телекабел , не бев тука кога дојдоа да приклучат ни цимерите прашале што како неограничен ли е, туку плаќаме 850 денари месечно интернет/тв и сега ми велат дека имаме само 50гб. На страната пишува неограничени дек се пакетите. Сега не им верувам многу зашто единствено што разбираат е да се логираат на фб. Па некој поупатен да каже![]()
Тоа им го велам ама изгледа не сакаат да спуштам 200гбNe znam sto e nejasno tuka ......
daj eden speedtest
So stori brat si go pregorel brojcanikot[emoji6] [emoji2]Прегледај го приврзокот 102803
не паничи за џабе, на истиот пакет сум 15/1
Фер сум, им пуштам и на комшиитеSo stori brat si go pregorel brojcanikot[emoji6] [emoji2]