Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира вие што сте на Телекабел што модеми имате?
Pak da prasam tie sto imaaat internet i telefon,kako e dali ima idintifikator?-dali se naplatuva?detalna smetka...itn? sto ima kvalitet na zvukot kako se bira,(direktno bez prefiks)itn ....
tuka vo prilep vo prodazniot salon mnogu sturo objasnuvajne mi dadoja,odnosno i nisto dane mi preciziraja*aj ke im prostime(epten se novi)
gledam ponazad na temava pisuvaat site deka ima 3ip adresi javni,no jas si imam ruter wi-fi,koj sto bi se konektiral dhpc na modemot-a mene ruterot lokalni ip kemi dodeluva i bi mozel kolku sto sakam telefoni wi-fi da konektiram?vo pravo sum ili ??bi sakal nekoj da mi pojasni sto znae bidejki kaJ nas(prilep) do sega nemalo vakvo nesto odnosno odat 2 kabli 1 koaksijalenza TV drug Lan za internet i telefonijaVoip
Fakturata stasuva po posta?- gledam deka mozi online dase plati...no me interesira vo pismena forma kako stiga?
i dali mozi da napravi nekoj traceRuta, i 1 speedtest do nekoj server vo BG?
http://bgwhois.com/traceroute/
Ок се дечкиве, меѓутоа имаат моменти во кои заостануваат како оператор. Прво, покриеност - Скопје да го земам како пример не е целосно покриено, за другите градови не знам. Второ, им фалат ексклузивни канали кои би ги диференцирале од другите оператори (брука е што Fox и National Geographic воопшто не ги имаат во понуда, кога БООМ ТВ каков и да е во понуда има 4 Fox канали). Трето, HD канали - не може да се фалат со МТВ и Сител во HD без да нудат некој стварно јак канал кој другите оператори го немаат.Четврто, електронски програмски водичи и паузирање/снимање на програма кои во моментов ги нуди само Телеком (претпоставувам дека и ова можат да го постават како кабелски оператор)...
Моментот "без договор" е ок, но не може да компензира за просечна понуда во време кога има конкуренција од повеќе компании.
Еве јас гледам понуди за телевизија и интернет. Телекабел ги има ХРТ 1 и ХРТ 3, Раи, РТЛ, итн кои другите ги немаат. Единствени се што имаат телевизија+интернет за 850 денари без договор на 2 години, па веројатно опстојуваат. Слушам позитивни критики па скоро сигурно ќе одам во Телекабел, ако не ми се допаѓа после 3 месеци можеш без проблем да откажеш без никаков надомест.