Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Пред некој ден ми паѓаше нетот на 5 мин, сега е добар, да не го урочам. :cautious:
Мене истото ми се дешава и утре ке дојдат техничка подршка, очекувам да ги затегнат сплитерите и да ми речат па се е ок... As always[DOUBLEPOST=1401098976][/DOUBLEPOST]Добро е го средија, патемм...

:rolleyes:

Последно уредено:
Sakam i jas IP adresa od Telekabel...Ovaa sto ja imam ne mi se smenila od vremeto na dedo Noe

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk

ke kaze nekoj detali za Prilep?? ako znae se razbira ....

Подружница Прилеп
Секретарки: 048/612-609
Техничка поддршка: 048/612-612
Факс: 048/612-608
Марксова број 1 зграда A2 влез 1

Подружница Прилеп
Секретарки: 048/612-609
Техничка поддршка: 048/612-612
Факс: 048/612-608
Марксова број 1 зграда A2 влез 1

ova informacija ja vidov veke...no baram detali od nekoj koj sto se priklucil vo PP, ,speedtest---stabilnost ping ...,televizija(kanali ..kvalitet) ----sto/kako sto oprema davaat ..itn ...od toj vid infoo mi treba : )

ova informacija ja vidov veke...no baram detali od nekoj koj sto se priklucil vo PP, ,speedtest---stabilnost ping ...,televizija(kanali ..kvalitet) ----sto/kako sto oprema davaat ..itn ...od toj vid infoo mi treba : )

Добиваш се што важи и за другите градови.Интернет,телевизија и телефон се ти е исто. Од канали ќе си ги имаш локалните прилепски другото ти е исто со другите градови. За тестови за брзина е прерано распрашај се таму дали некој ставил

Веќе неколку дена имам проблеми со интернетот кога отварам некоја страница ми се појавува
This webpage is not available
морам неколку пари да одам на reload за да ми отвори.исчистив и кеш и па е исто.Има некој сличен проблем?

Неограничен е интернетот или до 100 гига е ?

Веќе неколку дена имам проблеми со интернетот кога отварам некоја страница ми се појавува
This webpage is not available
морам неколку пари да одам на reload за да ми отвори.исчистив и кеш и па е исто.Има некој сличен проблем?
Ако е само за одредени страници треба да им се јавиш во корисничка поддршка да ти кажат некои сетинзи во Windowsot што треба да ги подесиш.

Инаку дали овие нудат нешто како при-пејд интернет? Скапо ли се плаќа приклучокот?

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Неограничен е интернетот или до 100 гига е ?

Неограничен

Ако е само за одредени страници треба да им се јавиш во корисничка поддршка да ти кажат некои сетинзи во Windowsot што треба да ги подесиш.

Инаку дали овие нудат нешто како при-пејд интернет? Скапо ли се плаќа приклучокот?

Каков ти е тоа припејд интернет?Нема договор од месец за месец е ако тоа прашуваш. Приклучок е бесплатен али си го плаќаш модемот мислам 2500 беше или со опција да ти дадат они модем ама 3 месеци унапред плаќаш и е на реверс. Се разочарав во Близу го воведоа интегрираниот модем со се на него Телекабел ништо :(

Неограничен

Каков ти е тоа припејд интернет?Нема договор од месец за месец е ако тоа прашуваш. Приклучок е бесплатен али си го плаќаш модемот мислам 2500 беше или со опција да ти дадат они модем ама 3 месеци унапред плаќаш и е на реверс. Се разочарав во Близу го воведоа интегрираниот модем со се на него Телекабел ништо :(

Припејд - плакам 50 гига за еден месец и после пример не го користам. Кога ке ми текне пак да си платам за 50 гига итн.

ОК, фала ти на информациите.

Има некој од Прилеп што шо зел интернет од телекабел да сподели мислење за брзината, пинг, итн ?... планирам да земам од кај нив но чекам прво од некој да каже каков е квалитетот.

Има некој од Прилеп што шо зел интернет од телекабел да сподели мислење за брзината, пинг, итн ?... планирам да земам од кај нив но чекам прво од некој да каже каков е квалитетот.
i mene me interesira ...ama nikoj nema pisano do sega * i me interesira dali se site uslugi na koaksijalen kabel ...

Незнам дека да прашам па ај тука.Дали на телекабел ТВ ги има Арена Спорт програмите?

Незнам дека да прашам па ај тука.Дали на телекабел ТВ ги има Арена Спорт програмите?
Па секако дека ги нема.
Како не сфаќате сите, Arena Sport каналите уште една-две сезони нема да ги има на другите оператори, бидејќи T-Home преку MaxTV ги има ексклузивните ТВ права.
И да, еве ви за пример, многу е мал бројот на оператори (по еден два) во БиХ, Хрватска, Србија (давам пример оти најчесто одите по примери од екс-ју земјите) што ги нудат овие канали.
ps: наскоро ќе ги понудам јас на мојот сајт, само нешто средувам, па до крајот на месецов може и да ги понуда 4те канали :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom