- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 4.021
- Поени од реакции
- 2.513
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bump!
Телекабел достапен и во Прилеп.
ke kaze nekoj detali za Prilep?? ako znae se razbira ....
Подружница Прилеп
Секретарки: 048/612-609
Техничка поддршка: 048/612-612
Факс: 048/612-608
Марксова број 1 зграда A2 влез 1
ova informacija ja vidov veke...no baram detali od nekoj koj sto se priklucil vo PP, ,speedtest---stabilnost ping ...,televizija(kanali ..kvalitet) ----sto/kako sto oprema davaat ..itn ...od toj vid infoo mi treba : )
Ако е само за одредени страници треба да им се јавиш во корисничка поддршка да ти кажат некои сетинзи во Windowsot што треба да ги подесиш.Веќе неколку дена имам проблеми со интернетот кога отварам некоја страница ми се појавува
This webpage is not available
морам неколку пари да одам на reload за да ми отвори.исчистив и кеш и па е исто.Има некој сличен проблем?
Неограничен е интернетот или до 100 гига е ?
Ако е само за одредени страници треба да им се јавиш во корисничка поддршка да ти кажат некои сетинзи во Windowsot што треба да ги подесиш.
Инаку дали овие нудат нешто како при-пејд интернет? Скапо ли се плаќа приклучокот?
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
Неограничен
Каков ти е тоа припејд интернет?Нема договор од месец за месец е ако тоа прашуваш. Приклучок е бесплатен али си го плаќаш модемот мислам 2500 беше или со опција да ти дадат они модем ама 3 месеци унапред плаќаш и е на реверс. Се разочарав во Близу го воведоа интегрираниот модем со се на него Телекабел ништо![]()
i mene me interesira ...ama nikoj nema pisano do sega * i me interesira dali se site uslugi na koaksijalen kabel ...Има некој од Прилеп што шо зел интернет од телекабел да сподели мислење за брзината, пинг, итн ?... планирам да земам од кај нив но чекам прво од некој да каже каков е квалитетот.
Па секако дека ги нема.Незнам дека да прашам па ај тука.Дали на телекабел ТВ ги има Арена Спорт програмите?