Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mene ne saka da mi ja prifati potvrdenata lozinka a skroz ista e so prvata milion pati probav pak istoУПС! Настана грешка.
Опис: Почитувани шифрата „ПОXXXX“ не е поврзана со овој ЕМБГ/ЕДБ „0XXXXXXXXXXXX“. Ве молиме ажурирајте ги вашите податоци во некој од нашите наплатани центри.
Ми ја дава оваа грешка више 2-3 дена a 100% е точна и шифрата и матичниот што е со неа...
Еднаш ако ти се случи и толку ќе си имаш роблеми нон сто нема кој да го опраи...Пофалби!
Од 6 март до сега не сум приметил да има некакви проблеми со конекцијата. (дневно по 12 часа го користам)
Телекабел само така продолжете.![]()
Има, има 3-та година сум на телекабел и да - ме имаат извадено од кожа 4-5 пати. Ама за разлика од оне со тоа антените и адсл-от се многу светлосни години понапред од нив во поглед на стабилноста (која и најголем приоритет ми е).Еднаш ако ти се случи и толку ќе си имаш роблеми нон сто нема кој да го опраи...
исто и кај менеПофалби!
Од 6 март до сега не сум приметил да има некакви проблеми со конекцијата. (дневно по 12 часа го користам)
Телекабел само така продолжете.![]()
Не е 155 мегабитен линкот на УКИМ? Ако мислеше на тој.На 250мбитен интернет од универзитетската мрежа исто вака знае да направи ...
Не е 155 мегабитен линкот на УКИМ? Ако мислеше на тој.
Иначе тоа со YouTube е стварно каша попара. Некогаш 1080р клипови полни без проблем, некогаш на 480р запнува. Драма.
Moze i do google chromot da e mene mi pravese on problem, isto taka minative denovi nakaj 14-16 nemav net imaa intervencii i vcera vecer se iznervirav zatoa so downloadot mi idese do 3-4 mbps max, ali ne bilo do telekabel do wifi ruterot bilo preku lan kabel mi ide 9Не е 155 ... малку повеќе ... ама јутуб е драматичен што да ви расправам ...
Moze i do google chromot da e mene mi pravese on problem, isto taka minative denovi nakaj 14-16 nemav net imaa intervencii i vcera vecer se iznervirav zatoa so downloadot mi idese do 3-4 mbps max, ali ne bilo do telekabel do wifi ruterot bilo preku lan kabel mi ide 9Не е 155 ... малку повеќе ... ама јутуб е драматичен што да ви расправам ...