Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
2348177734.png

Брзината ми е ваква повеќе од еден месец. Инаку сум корисник на Телекабел од Битола. Без разлика на брзината, квалитетот на врската е катастрофален. Дури и линкот од темава го отворив со триста маки.

Еве ви ја контакт формата на АЕК, па пријавете сите што имате проблеми:
http://www.komuniciraj.mk/index.php?option=com_foxcontact&view=foxcontact&Itemid=151

Јас веќе пријавив преку контакт формата.

Ова е некоја страна за е-приговори:
http://www.komuniciraj.mk/index.php?option=com_contentbuilder&view=list&Itemid=172

Ова е бројот од контакт центарот на АЕК за пријавување на проблеми со провајдерите и операторите:

contactcenter.jpg

jas go imam istiot problem veke 3 meseci! kaj mene ova e vo frekvencija od 17h do 01-02h po polnok posle toa e dobar netot, mislam deka ima vakvi "losi" zoni na poveke mesta vo SK

И јас го имам истиот проблем веќе подолго време!

Мислам дека исто така во одреден период од денот е проблемот (истиот период кај тебе).... бар ја така сум забележал со оглед на тоа што на работа немам проблем од сабајле!

И јас го имам истиот проблем веќе подолго време!

Мислам дека исто така во одреден период од денот е проблемот (истиот период кај тебе).... бар ја така сум забележал со оглед на тоа што на работа немам проблем од сабајле!
Па истиот период е кај сите, после 17 часот исто како да немаме интернет.

aj sto ne go sredija downloadot sega kapak na toa i mi paga netot edno 5-6 pati u tekot na denot. MIZERIJA! a mene mi treba net za rabota!!! da imv u zgrada blizu odma ke se stavev (iako i tie se isti) ama barem 15mbps davaat za 600 den a ne ovie telekabel mi isporacuvaat okolu 2 mbps a nekad i pod 0,5
--- надополнето: 6 декември 2012 во 20:29 ---
aj sto ne go sredija downloadot sega kapak na toa i mi paga netot edno 5-6 pati u tekot na denot. MIZERIJA! a mene mi treba net za rabota!!! da imv u zgrada blizu odma ke se stavev (iako i tie se isti) ama barem 15mbps davaat za 600 den a ne ovie telekabel mi isporacuvaat okolu 2 mbps a nekad i pod 0,5
--- надополнето: 6 декември 2012 во 20:47 ---
ova li e internet na vip od mob imam pobrz internet. SRAMOTA! dva dena im paga netot samo da mi pratat inkasator za naplata...
2355746924.png

Навистина интернетот на Телекабел Е страшно РАЗОЧАРУВАЊЕ . Некое време еве како не можам ни 2 мб да кренам па почна и да пага по неколку пати на ден. а тие срамотни 100 гига што ги нудат колку и да се малку нема шанси да ги искористиш, па сите други нудат по 400-500 гига и со асални брзини . Ако не се опраат ке ги сменам , би требало за празнициве другиве оператори да дадат некоја добра понуда па и да нема по исти цени сега се со сто пати подобар интернет. А не сум само јас многу се жалат на Телекабел , ама да се надеваме дека во брзо време ке бидат подобри, стварно едно време супер беа ама сега тешко дека и јас па и други ке продолжамт со нив .

не ми се верувааааааа :vozbud:
1 мегабит брзина на аплоад,дупло побрз,е сега стварно НЕМА ПОБРЗ НЕТ ОД ТК
а јас велев пред некое време дека нема никогаш да сменат во понудата ама се излажав,се извинувам

најбрзиот интернет сега е уште побрз

:гомце: упс грешка
:cuc: ова сакав да го поставам

Кој ми е курот на гомнарите? Пишува дека сабота работат од 8-17ч, одам таму нема никој.
Ќе им ебам се, џабе изглегував на ладното :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom