Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Да оувер, сеа со другар баш правев муабет, тој горе што го спомнав, и он у Аеродром снемал истиот период, од 2 ипол, ја вчера пак снемав али саат време пред вас.
Инаку Хит - лер, од Сабота вечер снемува интернет, значи 4 дена по ред истиот период ( ја накај 5 легнувам, нема сеуште ), вчера се јавив, кажав за проблемов на Водно, исто и за у Аеродром ( улица Владимир Комаров ), рекоа денес ке средат ( наводно требало да ги штелуваат појачалата ), баш ме интересира што ке направат, ако не, 1 на 1 и официјално ке барам со некој од Телекабел.

Денес интернетот катастрофа најголема, му се јавувам и му викам дали вреди да кажам дека интернетот ви е катастрофа, брзината е ужасно слаба? ми вика: знам, ама то е, ќе се среди .... ама не делуваше оптимистички :@ :@ :@ изгледа за брзо време ќе се селам на БТВ

Јас си реков дека само кај мене е. Кај мене најтрагично 00.01 до кај 6-7 сабајле последниве три дена. Ај да видиме дали вечерва така ќе биде. Ако не, Syn, идам и јас со тебе во ТК.

1017886700.png

кај мене се среди, инаку не качваше поќе од 1мб и пинг имав 100мс

Oчајно, очајно се спори, констатно веќе неколку месеци тераат вака, порано од Замунда преку ден леташе со максимална брзина, сега до 1 по полноќ шанса нема ...

1023900001.png

исто и кај мене. над 100к нема никогаш кренато.
моментално го симнувам првиот торент од топ 10 на замунда - значи со 9900 сида а он симнува со 67к

:nesvest:

Што му е на ова интернетов бе, еден концерт во живо не можам да изгледам упм. Последниве денови е дупка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom