Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
ne im cini toa so za da imas internet si vrzan i kablovska da im plakas, vo vreme na iptv ne ide be ovaka. povtorno klasicna pljacka po makedonski terk. pa taka internetot faka 1000ce, ne e 500den.

Доста тропаш глупости, користам оптички интернет без кабелска телевизија. Плаќам 1000 денари месечно за 40/40, а за 600 денари имаш брзина од 20/20, сосем достапно и пристојно за секого.

ne im cini toa so za da imas internet si vrzan i kablovska da im plakas, vo vreme na iptv ne ide be ovaka. povtorno klasicna pljacka po makedonski terk. pa taka internetot faka 1000ce, ne e 500den.
So optickio kabel interneto e veke nezavisen od TV.
Inace kazaa deka od esen nekade i televizijata ke ja pustat preku opticki kabel za da bide pokvalitetna.

jebes slika ako nemas 1000-ce kanali ko na ostali IPTV!

Abe jebem ja TV kanali i iptv. Doma kaj mene na istio priklucok ima uste dva TV koi si gledaat televizija. Inace sto se tice mene i ne mi treba televizija nogu nogu. Uglavnom sio gleam toa si simnam i stavam na USB.

Дали брзината за пакетот Lightspeed е официјално зголемена

Отприлика колку време им треба да дојдат за оптички интернет? Пуштив барање пред 3 недели, уште ги нема. :(

Отприлика колку време им треба да дојдат за оптички интернет? Пуштив барање пред 3 недели, уште ги нема. :(

Кај мене 5-6 дена од јавување до монтажа. Не е лошо да ги потсетиш и имај на ум дека секогаш е најдобро на почеток на месец, бидејќи ти наплаќаат за цел месец без оглед на тоа кој период во месецот ти е направена монтажата.

И јас сега приметив дека е зголемена брзината на почетниот кабелски пакет на 30/1 на друга локација. Нема никакво известување, незнам дали е некаков тест или..А пред неколку месеци ставив 40 оптика, и не сум претерано задоволен. Прво не гледам голема разлика, второ доста е нестабилен.

Sent from my iPhone using Tapatalk

И јас сега приметив дека е зголемена брзината на почетниот кабелски пакет на 30/1 на друга локација. Нема никакво известување, незнам дали е некаков тест или..А пред неколку месеци ставив 40 оптика, и не сум претерано задоволен. Прво не гледам голема разлика, второ доста е нестабилен.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Treto, zemi uploadiraj nesto, pa posle kazi deka si nezadovolen.

Толку ли е од покачената брзина?Кај мене пак е во нормала 15/1.

Покачена е и јас тестирав 30/1 испадна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom