Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Некоја мапа на покриеност во Охрид? До кај се стигнати? Дали им важет цените од сајтот или имат некоја промоција?

Некоја мапа на покриеност во Охрид? До кај се стигнати? Дали им важет цените од сајтот или имат некоја промоција?

046/609-612 одговор за сите прашања.

Неофицјален трач ама неофицјален значи ако јас лажам ме излажале и мене да не мрчите после. Сеа накај јануари за 20ти јубилеј ќе ги покачат брзините по 5мбпс во тој основниот пакет и неколку програми ќе се додадат и тоа ќе биде големото изненадување покрај прославата на која ќе се збори за успесите и дрн дрн јариња.

Konkretno e, rabotat na toa, a koga ke go promovirat stvarno ne znam.

Сигурен си за тоа? Искрено ако е така стварно би се шокирал. IPTV со ресивери како Телеком што е или веб верзија како ова со Вип? Јас само за брзините ми рекоа дека ќе има новини ама ништо не ми спомнаа за ова...

Ако е стварно така убаво.И ние после долги години да видиме некои подобрување..Имали неко информација кои канали ке ги ставаат?само да не се детски,нешто подобро филмски или спортски.

Ако е стварно така убаво.И ние после долги години да видиме некои подобрување..Имали неко информација кои канали ке ги ставаат?само да не се детски,нешто подобро филмски или спортски.
Informacijata deka rabotat na toa mi e stara 2-3 meseci, od kredibilen izvor e, a koga bi startuvale ke se obidam da doznaam po stipska linija

Ova e so nov modem od telekabel postaven deneska... sbv 5121e...
I devojkata u tehnicka pred pola saat mi vika NEMATE zaguba da paketi, a ja sirot nemam ni 7 megabita download...
Vcera se javuvam vo tehnicka i vikam imam slab internet posle 17 casot so istive rezulatit za ping i deckoto mi vika isto nemate zagubi, ke vi pratime ekipa.
Denes se vrakjam od rabota i tatko mi mi vika go smenija modemot, ja se raduvam i palam pc da gejmam i gledam uste po sranje internet od bilo koga. A imav modem sb 5101 (KUPEN uste otkako iam na TK internet 1500 den bese) i deckite fino lepo si go zemale i mi dale nov na revers. Zdrav modem si go zele i mi ostavile istata sranje konekcija.
Utre ke dojdele pak, i ako ne mi go vratat modemot ili 1500 den da si go kupat nazad, ke gi preripam site prigovori i gluposti i direkno gore u tk zgradata ke se kacam i nekoj ima da place tamu.

Неофицјален трач ама неофицјален значи ако јас лажам ме излажале и мене да не мрчите после. Сеа накај јануари за 20ти јубилеј ќе ги покачат брзините по 5мбпс во тој основниот пакет и неколку програми ќе се додадат и тоа ќе биде големото изненадување покрај прославата на која ќе се збори за успесите и дрн дрн јариња.
Ќе се шинат. Додека во светот најнормална работа е оптички интернет по 100 Mbps, по 200 Mbps, во два правци, за многу пристапни цени, ние тука се радуваме со 5Mbps покачување. Да не зборуваме за тоа колку е мизерен аплоудот од 1Mbps.

Дали имаш информација за покачување на аплоудот?

Ајде телекабел дајте нови пакети, не се рекламирајте само со најбрз интернет мизерни и смешни сте со пакетите заостанати едно 10 години

Ќе се шинат. Додека во светот најнормална работа е оптички интернет по 100 Mbps, по 200 Mbps, во два правци, за многу пристапни цени, ние тука се радуваме со 5Mbps покачување. Да не зборуваме за тоа колку е мизерен аплоудот од 1Mbps.

Дали имаш информација за покачување на аплоудот?
Срекни ке сме ако и толку покачат,туку да не си останеме со тоа што го имаме..

Kaj nas vo stip izgleda nesto se rabote na podobro, download e tapa ama upload...

Attachments

• Screenshot_2016-12-05-18-44-55.png
    Screenshot_2016-12-05-18-44-55.png
    389,9 KB · Прегледи: 52

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom