Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо страшно, влагај во темава и кој ги ....Најверојатно...
Е ајде де, ела кажи ми зашо.. oд 14ти (со штедене) немах нет до 31. Дека и да е, и месецо ќе е исто.
Апсолутно исфрустриран ко бех, имаах ѕвонано на Неткабел, ама од шо мразам промени и ме мрзе in general, се погоди баг и немаа лимит Телекабел.
2-3-400 гб праваах еден два месеца три, и супер беше..
Ќе бегам најверојатно месецов, ко ќе биде надминан лимито. Не за Струмица само, за Македонија е најдобар пакето на Неткабел. 15/10 неограничан за 500че..![]()
Е ајде де, ела кажи ми зашо.. oд 14ти (со штедене) немах нет до 31. Дека и да е, и месецо ќе е исто.
Апсолутно исфрустриран ко бех, имаах ѕвонано на Неткабел, ама од шо мразам промени и ме мрзе in general, се погоди баг и немаа лимит Телекабел.
2-3-400 гб праваах еден два месеца три, и супер беше..
Ќе бегам најверојатно месецов, ко ќе биде надминан лимито. Не за Струмица само, за Македонија е најдобар пакето на Неткабел. 15/10 неограничан за 500че..![]()
Ако е неосновано и имаш нерви и воља терај ги на суд, штом ONE падна овие без никаков проблем.Најверојатно...
Има некое ненајавено зголемување на брзината. На торент видив 1,3 мб даунлоад. А преку програма пик брзина ми беше 1,8 мб
Стабилен е нетов?
Од септември ке живеам во карпош 3, а телекабел е една од подобрите опции, но прво би сакал да слушнам мислење од некој што го има нетов.
Дали може само нет да се стави или ке треба пакет со тв или телефон заедно?
Да стабилен е. Единствено нестабилен е кога ќе оди од топло во ладно и обратно времето октомври-ноември и април-мај (секоја година ја прештелуваат опремата зошто реагира на промена на температура) ова е изгледа за кабловските генерално.Стабилен е нетов?
Од септември ке живеам во карпош 3, а телекабел е една од подобрите опции, но прво би сакал да слушнам мислење од некој што го има нетов.
Дали може само нет да се стави или ке треба пакет со тв или телефон заедно?
Нестабилен дека варира брзината или воопшто нема нет?Да стабилен е. Единствено нестабилен е кога ќе оди од топло во ладно и обратно времето октомври-ноември и април-мај (секоја година ја прештелуваат опремата зошто реагира на промена на температура) ова е изгледа за кабловските генерално.
Мислам дека неможе само нет и тв претплата треба.
Брзината тие неколку дена додека трае прилагодувањето е тапа. Има нет ама ужасно спор.Нестабилен дека варира брзината или воопшто нема нет?