Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
:pos:

Е ајде де, ела кажи ми зашо.. oд 14ти (со штедене) немах нет до 31. Дека и да е, и месецо ќе е исто.

Апсолутно исфрустриран ко бех, имаах ѕвонано на Неткабел, ама од шо мразам промени и ме мрзе in general, се погоди баг и немаа лимит Телекабел.
2-3-400 гб праваах еден два месеца три, и супер беше..

Ќе бегам најверојатно месецов, ко ќе биде надминан лимито. Не за Струмица само, за Македонија е најдобар пакето на Неткабел. 15/10 неограничан за 500че.. :vozbud:

Vo sk mislam nema netkabel ?!
--- надополнето: 11 август 2013 во 04:15 ---
:pos:

Е ајде де, ела кажи ми зашо.. oд 14ти (со штедене) немах нет до 31. Дека и да е, и месецо ќе е исто.

Апсолутно исфрустриран ко бех, имаах ѕвонано на Неткабел, ама од шо мразам промени и ме мрзе in general, се погоди баг и немаа лимит Телекабел.
2-3-400 гб праваах еден два месеца три, и супер беше..

Ќе бегам најверојатно месецов, ко ќе биде надминан лимито. Не за Струмица само, за Македонија е најдобар пакето на Неткабел. 15/10 неограничан за 500че.. :vozbud:

Vo sk mislam nema netkabel ?!

Има некое ненајавено зголемување на брзината. На торент видив 1,3 мб даунлоад. А преку програма пик брзина ми беше 1,8 мб

Има некое ненајавено зголемување на брзината. На торент видив 1,3 мб даунлоад. А преку програма пик брзина ми беше 1,8 мб

980кб/сек e кај мене најверојатно имат некој проблем во системот затоа ти е така. Кај близу пише дека дават 10/10 кај другар што го има тој пакет интернето скоро секогаш е 16/12 кај телекабел такво нешто нема они можат само да ти земат ;)

Стабилен е нетов?
Од септември ке живеам во карпош 3, а телекабел е една од подобрите опции, но прво би сакал да слушнам мислење од некој што го има нетов.
Дали може само нет да се стави или ке треба пакет со тв или телефон заедно?

Врати 10 тина страни назад и прочитај види и се ке ти стане јасно каков е нетот :)
Мислам дека мора нај малце телевизија да имаш приклучено за да ти приклучат и нет а само интернет не може
Стабилен е нетов?
Од септември ке живеам во карпош 3, а телекабел е една од подобрите опции, но прво би сакал да слушнам мислење од некој што го има нетов.

Стабилен е нетов?
Да стабилен е. Единствено нестабилен е кога ќе оди од топло во ладно и обратно времето октомври-ноември и април-мај (секоја година ја прештелуваат опремата зошто реагира на промена на температура) ова е изгледа за кабловските генерално.
Мислам дека неможе само нет и тв претплата треба.

Да стабилен е. Единствено нестабилен е кога ќе оди од топло во ладно и обратно времето октомври-ноември и април-мај (секоја година ја прештелуваат опремата зошто реагира на промена на температура) ова е изгледа за кабловските генерално.
Мислам дека неможе само нет и тв претплата треба.
Нестабилен дека варира брзината или воопшто нема нет?

праам спидтест неам време да дочекам за да постирам резултати, брзината ми е 0.05 денеска јаккичкоо

Не е 9 мегабита, ако делеш 9 мегабита со 8 пошто така се деле, ќе добиеш 1125 килобита на торент шо е 1.1 мб на торент.

Не е 9, 8 е. За ЖАЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom