- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Пример, nytimes.com, huffingtonpost.com, tvline.com и други кои сум пробал да ги отворам, ама безуспешно. Вака е веќе една недела.Некои страни ко на пример? Иначе знае![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пример, nytimes.com, huffingtonpost.com, tvline.com и други кои сум пробал да ги отворам, ама безуспешно. Вака е веќе една недела.Некои страни ко на пример? Иначе знае![]()
Мистерија, кај мене се отвараат овие што ги наведе(ако беше искренПример, nytimes.com, huffingtonpost.com, tvline.com и други кои сум пробал да ги отворам, ама безуспешно. Вака е веќе една недела.
Не сум, ама сега ќе пробам. И секако дека бев искрен де.Мистерија, кај мене се отвараат овие што ги наведе(ако беше искрен)...проба ова на Аппле постот со ДНСи да смениш дали ке ги отвори ?
Одговор од Телекабел за поднесен приговор:
„
Телекабел - Грижа за корисници prigovor@robi.com.mk
Dec 19 (1 day ago)![]()
![]()
![]()
to me
![]()
Почитувани,
Вашиот приговор е регистриран, разгледан и сакаме да Ве известиме дека од наша страна се превземени сите мерки за одстарнување на овој проблем и искрено веруваме дека тоа ќе се случи во најкраток рок, а Вие повтроно ќе бидете задоволни од нашите услуги.
Со почит,
Телекабел“
ќе останиме со ваквов катастрофален интернет уште долго време
Автоматски одговор кај сите праќаат. Истиот е и кај мене т.е. сега е малку подотеран, од 16 ноември, и до сега ништо ново!
а да пробате со google dns бидеќи тоа на днс најчесто блокирваат од операторот бидејки е пиратерија ....
8.8.8.8
8.8.4.4
Кои сајтови се тие? Да ги проверам.И кај мене исто - некои сајтови веќе недела дена не се отвораат... Многу чуден проблем. Со години сум на Телекабел ама ваков проблем никогаш не сум имал.
@milco45
Интересно, проблемот исчезнал во текот на денешниот ден и сега, по една недела, се' е нормално и како што треба.
Поздрав до одличната екипа на Телекабел, на нив сум уште од 2006 година и немам намера да менувам оператор.
Сега кај сите е океј или има уште “брзина проблематикус акута“ ???