Телекабел Аналогна и дигитална кaбелска телевизија (РОБИ) -генерална дискусија (новости, прашања.)

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
абе само кај мене сецка дигиталната или ... ? иначе знам дека треба одново да ги побарам ама ме мрзи пошто ќе ми ги испоразмести каналите, а таман ги наредив :)

Fox tv ke ja ima li nekogas na telekabel?

Fox tv ke ja ima li nekogas na telekabel?
Според мене тешко, ако не се лажам ги нема FOX life, FOX Crime, Nat Geo, Nat Geo wild а овие се од иста групација, така да не се надевај.

Според мене тешко, ако не се лажам ги нема FOX life, FOX Crime, Nat Geo, Nat Geo wild а овие се од иста групација, така да не се надевај.
pred nova godina fgi imase nat geo i nat wild ama gi nemase animal planet i discavery, fox gi nema dolgo vreme mislam sigurno edno 6-7 godini

колку дигитални програми имате сега?кај мене ресиверот едвај 45-50 наоѓа,а телекабел се фали со 100:нинџ:

Дали на местото на македонските национални тв кои се дигитализираат од 1-ви Јуни, Телекабел ќе додади нови канали, дали ќе се збогати програмската шема? Дали некој знае нешто околу ова?

Дали на местото на македонските национални тв кои се дигитализираат од 1-ви Јуни, Телекабел ќе додади нови канали, дали ќе се збогати програмската шема? Дали некој знае нешто околу ова?

За Телекабел тешко, но BoomTV да.

колку дигитални програми имате сега?кај мене ресиверот едвај 45-50 наоѓа,а телекабел се фали со 100:нинџ:
jas okolu 125-130 od koi mozebi max 10 tina nemaat slika, inaku imam vgraden resiver vo lcd, no bitno e vo soglasnost na parkata na tv-to da odberes i zemja na pr za Philips koga ke odberes Polska naoga najmnogu kanali. Pozz

jas okolu 125-130 od koi mozebi max 10 tina nemaat slika, inaku imam vgraden resiver vo lcd, no bitno e vo soglasnost na parkata na tv-to da odberes i zemja na pr za Philips koga ke odberes Polska naoga najmnogu kanali. Pozz
A za telefunken da ne znaes koja drzava dava najveke

Послато са ZTE BLADE III користећи Тапаток 2

A za telefunken da ne znaes koja drzava dava najveke

Послато са ZTE BLADE III користећи Тапаток 2
ne javi im se na telekabel prasaj ako znaat, ili pa probaj sam pa sporedi (ja taka najdov) probaj so germanija, polska, UK, ceska i hrvatska vidi kode ke imas najmnogu kanali

ја има некаде мтв хд на телекабелов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom