Телефонски муабети

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
На телефон окапувам само со неколку луге и тоа по цел ден се слушам со истите за бош муабети !:pos2:
Порано сметката ми беше огромна сега со нетов се помала и помала ама се наогаат телефонифе, мобилниот посебно, фиксниот ретко и го користам

Порано правев мнооогу муабет на фиксен..после се пребацив на мсн(ај дојди стани ме:pipi:) а за мобилниот правам прилично многу муабет ама не ми стига голема сметка-0 денари минута према тие со која најмногу правам муабет.И да за секоја најмала ситница се јавувам:kesa:Крива сум...phoneholic:pipi:

сите другари скоро имаат мсн па не мора да трошам кредит, обично кумицирам со домашните само.

Па само ако ми затреба нешто хитно иначе не зборам многу ...

обично по 2-3 минути ако не и помалце правам муабет, зашто ако се договарам за излегување кога ке се сретнеме тогаш ке си правиме муабети

Порано повеќе дремев на телефон, но сееа го користам мобилниот само кога ми треба да добијам некој, инаку мислам дека мснво стана замена за телефон дефинитивно ја фиксниот не го ни факам по дома.

so mobilniot zvonam po drugari ova ona a fiksniot samo za teh. poddrska na on.net posto wadsl imam i koga da smenam komp mora da mu se javam da pustat da mozi da raboti i toj

не зборам многу на телефон.
зборам многу ко ке одам негде и ми е досадно па се јавувам или титкам за да ми се јават. (почесто второто).

обично не зборам многу на телефон...само една личност може да ме задржи на телефон и цел саат, па и без веза да е муабетот :)

Во ова време со оваа интернет технологија скоро сите можеш да ги најдиш на skype, msn, email... но кога е хитно користам мобилен, а фиксниот воопшто не го користам:nenene:

Порано премногу зборев на телефон..ама сеа на мсн се сите и не ми треба телефонот...х))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom