- Член од
- 21 септември 2012
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 1.443
Кажете некој телефон до 13-14000 денари половен или на ново.
Галакси алфа, прилично сочуван

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажете некој телефон до 13-14000 денари половен или на ново.
До која цена?Кој би ми го препорачале Samsung Galaxy A5 или Huawei P9 lite?
до кај 20-22 000 мах.До која цена?
Sent from Mi X
Батка за таа цена имаш сериозни телефони. Која големина, 5'' или 5.5''?до кај 20-22 000 мах.
5"Батка за таа цена имаш сериозни телефони. Која големина, 5'' или 5.5''?
Sent from Mi X
Таа класа Редми 3 што е пола од таа цена е подобар од нив. А тек за уште 10.ооо плус)
Линк: http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/category&path=192
А го имаш и истиот само со 3/32ГБ меморија, Редми 3 Про тој e 12.600 den.
ЕДИТ: Тој Редми 3 Про има и Fingerprint Scanner плус, еве линк: http://www.hi.com.mk/index.php?route=product/product&path=198&product_id=337
Па далеку со повеќе опции од тој модел. Про-то има и fingerprint senzor плус, а батеријата кај двата е 4100 mAh така да трае до 2 денаКако стојат овие Редми во споредба со Самсунг Галакси С5 нео?
Користев баш Z10 скоро 4-5 месеци ... ок може и помалку небитноДали е добра зделка да заменан ајфон 4с со блекбери з10 глава за глава,каков е маркетот на блекбери апликации поглавни како фб вибер месенџер итн како работат на блекбери ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Користев баш Z10 скоро 4-5 месеци ... ок може и помалку небитно
доброто е што можеш да ставиш апликации од андроид, апк фајлови си прима
има и апликација си ја ставаш, ако го земеш ќе ти побарам како се викаше не ми текнува
сите апликации си работат, овие маст хев ги има на бб маркетот
САМО што после некој месец користење почнува да лагува, исто како кај андроидите
интерфејсот е со свајпање, нема хоум бек копчиња ништо ... интересен е ќе се навикнеш брзо ... камерата е одлична, за ало ало екстра ... незнам друго што да ти кажам
за заменава штознам и двата се тука негде околу 100е со тоа што ајфонот побрзо ќе го продадеш
Користев баш Z10 скоро 4-5 месеци ... ок може и помалку небитно
доброто е што можеш да ставиш апликации од андроид, апк фајлови си прима
има и апликација си ја ставаш, ако го земеш ќе ти побарам како се викаше не ми текнува
сите апликации си работат, овие маст хев ги има на бб маркетот
САМО што после некој месец користење почнува да лагува, исто како кај андроидите
интерфејсот е со свајпање, нема хоум бек копчиња ништо ... интересен е ќе се навикнеш брзо ... камерата е одлична, за ало ало екстра ... незнам друго што да ти кажам
за заменава штознам и двата се тука негде околу 100е со тоа што ајфонот побрзо ќе го продадеш